IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @706
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Vyskúšajte Samsung

Hľadáte technológie budúcnosti a skvelý dizajn? Zažite dotyk štýlu. www.samsung.com

Odstráňte jedy z Vášho tela.

Zbavíte sa únavy, bolestí, alergií, kožných problémov a iných ochorení. www.detoxipan.sk

Predaných viac ako 50% bytov

Skvelá lokalita, kvalita a prestíž. Na Machnáči posledné voľné byty! www.tuchcembyt.sk

Postavil si dom za 3 600 €.

Simon Dale z Walesu sa rozhodol postaviť pre svoju rodinu ekologický mojdom.zoznam.sk

Náhradné diely pre Peugeot

Výhodne, z najväčšieho vrakoviska na Slovensku hneď za Bratislavou. autolandia.sk

Foxconn 661FX7MJ

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
lacid
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 13.12.2008

PríspevokZaslal: So 02.01.10 19:47Odpovedať s citátomNávrat hore

http://www.foxconnchannel.com/Product/Motherboards/detail_overview.aspx?ID=en-us0000162

Dobry mam tuto dosku a pouzival som na nej zdielanu grafiku, teraz tam chcem dat GeForce Ti 200, ale dam ju dnu a nic, prepnem kabel a nenajde ju, treba nieco v biose prepnut alebo na doske nejaky jumper ?? pretoze som nic nenasiel. Ovladace na agp a chipset som preinstaloval, mozno je samotna graficka zla?! poradte prosim Laco
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Milanese
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.03.2009

PríspevokZaslal: So 02.01.10 20:33Odpovedať s citátomNávrat hore

asi bude treba v BIOSe nastaviť Primary Graphic alebo čo to je za položka,skrátka aby inicializovalo AGP slot a v ňom kartu...a nie integrovanú....a môže byť aj zlá...ale nezdá sa mi
OmeGa
Moderátor
Moderátor

Založený: 13.01.2007
Vek: 22

PríspevokZaslal: So 02.01.10 23:20Odpovedať s citátomNávrat hore

presne tak, v biose treba prepnut primary graphic na agp, nie integrated [shared]

PC: ASUS P5B deluxe, E8200 @ 3.6GHz @ 1.1675V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 500D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQJabberZobraziť autorove WWW stránky
lacid
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 13.12.2008

PríspevokZaslal: Ne 03.01.10 11:14Odpovedať s citátomNávrat hore

nic take som tam ale nenasiel, a veru ze som hladal, ale jeden kamos ktory ma vzdy prekvapi povedal ze doska mi moju agp kartu nemusi podporovat a ze si to mam zistit ale toto som tiez zistit nedokazal
OmeGa
Moderátor
Moderátor

Založený: 13.01.2007
Vek: 22

PríspevokZaslal: Ne 03.01.10 18:28Odpovedať s citátomNávrat hore

doska je AGP8x, ta karta bude pravdepodobne 2x, v lepsom pripade 4x, mrkni do manualu, ci podporuje a je kompatibilita s takymi starymi verziami slotu [neviem teraz z hlavy ako je to s kompatibilitou]

PC: ASUS P5B deluxe, E8200 @ 3.6GHz @ 1.1675V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 500D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQJabberZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď