IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @704
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Vaše dáta sú v oblakoch

Virtuálny desktop lacno, spoľahlivo, bez kompromisov. www.ts.avnet.com

Top novinka v O2 e-shope

Objednajte si dlhoočakávaný Samsung Galaxy S III. V e-shope za 589,63 € pausal.o2.sk

Získajte bonus 50 €

Prejdite na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. Len cez e-shop. www.o2.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

forum

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
test
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 11.11.2011

PríspevokZaslal: Pi 11.11.11 12:44Odpovedať s citátomNávrat hore

Potrebujem len zistit, ako funguje forum - teda ake prava ma bezny uzivatel a jednotlive funkcie fora. Tiez este, ci moderator a admin maju pravo upravovat pouzivatelov a zobrazit si ich ako tabulku. Vybral som si tuto temu ako rocnikovy projekt. Dakujem za pochopenie.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Pi 11.11.11 21:46Odpovedať s citátomNávrat hore

Aké fórum? Myslíš fórum celkovo? Myslíš systém, na ktorom beží pcforum.sk? Myslíš toto konkrétne fórum?

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
IntelSK
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.06.2007

PríspevokZaslal: So 12.11.11 8:37Odpovedať s citátomNávrat hore

mozno pomoze
http://sk.wikipedia.org/wiki/PhpBB#Vlastnosti
http://cmsblog.sk/phpbb3-recenzia
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkypeZobraziť autorove WWW stránky
test
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 11.11.2011

PríspevokZaslal: So 12.11.11 16:29Odpovedať s citátomNávrat hore

Myslim konkretne toto forum, hoci tie prava by mali byt vo vseobecnosti rovnake. Vytvoril som tabulku prav, ale nie som si isty, ci je spravna. A k tej uprave/zmazaniu vlastneho prispevku uzivatlela plati este tolko, ze po reakcii na jeho prispevok ho uz mazat/editovat nemoze. Je to tak?

Dik za linky, ale to su funkcie systemu phpBB, ja by som skor potreboval vedet konkretne prava pre kazdu akciu.

The tabulka:

Nasledujúca tabuľka zobrazuje práva používateľov. Práva v tabulke sa uplatňujú na bežného používatela (regular). Y = má právo, N = nemá právo.
Práva pre úpravu a zmazanie sa vzťahujú na obsah pridaný všetkými používatelmi, okrem prípadu keď sú práva oddelené lomítkom. Vtedy pre A / B platí nasledovné: A = obsah pridaný používateľom, B = obsah pridaný iným používatelom.
chrono
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 13.11.2007

PríspevokZaslal: So 12.11.11 21:19Odpovedať s citátomNávrat hore

Práv v phpBB je dosť veľa a aj mody môžu pridávať vlastné. Sú tam 4 skupiny a aké to sú nájdeš tu (v sekcii Permission types tam nájdeš odkazy na stránky, na ktorých sú popísané štandardné oprávnenia).
Zaslať odpoveď