IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @697
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Mobilné telefóny Samsung

O krok pred ostatnými v každom okamihu. Presvedčte sa sami. www.samsung.com

Nepomáhajú Vám lieky?

Pomôžte vášmu telu v boji s ochorením. Odstráňte jedy z vášho organizmu. www.detoxipan.sk

OmegaMarine Forte

Eskimáci vedia, čo je zdravé Získajte balenie zadarmo www.naturamed.sk

Problémy s nadváhou?

Zistite viac o dosiahnutí ľahšej a zdravšej hmotnosti. www.janinblog.com

Nožnice na živý plot

Ľahké nožnice na živý plot. Rýchly a čistý strih, pohodlná práca. www.gardena.sk

Formatovanie baterie

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Mastros
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.02.2007

PríspevokZaslal: Ut 25.12.07 22:52Odpovedať s citátomNávrat hore

Pekny den.
Na Vianoce som dostal nadherneho Cierneho princa (SE W810i).
Pekne som si ho poskladal (vlozil SIM, bateriu, navliekol svoje milovane putko...) a podla navodu som ho dal na cca 3 hodiny na nabijacku.
Vsetko OK... vybil som ho na 30% a znova pichol na nabijacku.

Problem je v tom, ze sa mi stale zda, ze telefon ma malu vydrz (den aj nieco).
Da sa nejakym sposobom vydrz predlzit?
Je treba bateriu formatovat?

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.09.2007
Vek: 19

PríspevokZaslal: Ut 25.12.07 23:05Odpovedať s citátomNávrat hore

NÁVOD K POUŽITIU BATÉRIE
- Batériu prvýkrát nabíjajte 6-8 hodín, po nabití ju používaním v mobilnom telefóne nechajte úplne vybiť. Druhýkrát zopakujte to isté.
- Batériu nabíjajte originálnou nabíjačkou na to určenou. Neoriginálna nabíjačka môže znehodnotiť batériu!!
- Vždy nabíjajte batériu až do úplného nabitia (podľa signalizácie na display mobilného telefónu).
- Úplné vybitie batérie neškodí starším typom batérii (Ni-Mh), ale novšie typy batérii(Li-ion, Li-Pol) sú na vybíjanie veľmi citlivé a nedoporučuje sa nechať klesnúť ich kapacitu pod 30%. Potom totiž u nich dochádza k nenávratným chemickým zmenám, ktoré znižujú ich životnosť.
- Najvyššiu životnosť batérií Ni-MH a Li-ION dosiahnete pri splnení podmienky vybíjania iba o 50% kapacity a z následným nabitím!!!
- Batérii škodí trvalé nabíjanie (napr. v autonabíjačke)
- Batériu nikdy nepokladajte na kovové predmety, môže dôjsť k skratu. Batériu nikdy nevystavujte vlhkosti, dažďu. Nehádžte ju do ohňa, môže explodovať.
- Ak sa rozhodnete nepoužívať batériu dlhší čas, odložte ju plne nabitú na suché miesto (0-25˚C), a nabíjajte ju na maximum minimálne jedenkrát za 1-3 mesiace. (Uskladnenie vybitej batérie na dlhší čas môže spôsobiť jej poškodenie).
- Opotrebovanú batériu nevyhadzujte do odpadu, ale odovzdajte na miestach na to určených.
Tento výrobok je certifikovaný podľa ISO 9001 a je na ňom posúdená zhoda v EVPÚ, SKTC 101, Nová Dubnica. Výrobok je v súlade s technickými požiadavkami príslušných zákonov a nariadení Slovenskej republiky.

I dream. I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it.
I’m the outsider, looking in.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailSkypeGoogle Talk
Mastros
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.02.2007

PríspevokZaslal: St 26.12.07 14:42Odpovedať s citátomNávrat hore

Dakujem, toto som potreboval.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.09.2007

PríspevokZaslal: St 26.12.07 21:28Odpovedať s citátomNávrat hore

no,ma pobavilo,ze nehadzat do ohna
Tieto nove baterky nabijaj kedy chces,len nevybijaj uplne...su na to stavane
Tieto nove mobily zas viac ako dva dni nevydrzia.uz som si zvykol kazdu noc dat nabijat

"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď