IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @689
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Chcete darček pre svoje dieťa

Odpovedzte na otázky a vyhrajte! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Slovenský hokej čaká na teba

Ukáž čo v tebe je a pomôž Slovensku vyhrať zlato v online hokejovej hre. www.hrajhokej.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Lacné ubytovanie pri Balatone

Ubytuj sa teraz až s 50% zľavou Akciové zľavy na viac ako 1000 ubytovaní szallasguru.sk

Auto žiarovky - dobré ceny

Vyššia svietivosť, dlhšia životnosť. Lepšie osvetlenie pre vyššiu bezpečnosť. www.autok.sk

floatovanie v dive s overflow: hidden

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
1daemon1
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.04.2009

PríspevokZaslal: Ne 18.12.11 17:46Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte. Mám div so šírkou, výškou a overflow: hidden. To je obalový div.
V ňom mám viac jednotlivých divov, ktoré majú všetky float: left.
Do toho obalového divu sa mi zmestia práve 3 divy s float: left. Pokiaľ ich je viac, nevidno ich a zarovnávajú sa pod tie 3 divy s float: left, čiže neobtekajú.
Potrebujem, aby stále obtekali (boli zoradené vedľa seba), aj keď ich nevidno (pretože sú za hranicami obalového divu s overflow: hidden). Potrebujem to, lebo robím jeden posuvník s JS.

Prosím o radu. Ďakujem.

CPU: Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz GPU: 2x NVIDIA GeForce 7600 GT (256 MB) MB: Asus P5NSLI RAM: 2GB ddr2 Zdroj: FORTRON BlueStorm II 500W HDD: SEAGATE Barracuda 7200.9 250GB OS: Ubuntu 11.10 32bit & Windows 7 Ultimate 32bit
Mobil: Samsung Galaxy S2 i9100 MicroSDHC: Patriot 32GB class 10
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
Zaslať odpoveď