IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @685
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Vaše dáta sú v oblakoch

Virtuálny desktop lacno, spoľahlivo, bez kompromisov. www.ts.avnet.com

Zbavte sa viazanosti

Za Samsung Galaxy Ace so zlatým O2 Paušálom zaplatíte teraz 12 €! pausal.o2.sk

Bonus 50 € za prenos

čísla do O2 na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. V e-shope. www.o2.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Flashovanie K610/K530/V630 na W660

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
grafi2
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.04.2008

PríspevokZaslal: Ut 11.11.08 18:10Odpovedať s citátomNávrat hore

mám problem
mam k610i (t-mobil) asi poldruha ročny a ten sx++ mi ho ani bohovi nenačita.. vypiše unplug disconect...takze som asi nahrany
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
mnoja
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.12.2008

PríspevokZaslal: Pi 03.04.09 0:27Odpovedať s citátomNávrat hore

potrebujem ten patch na podsvietenie.link na prvej stranke nefunjguje
sie65
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.05.2009

PríspevokZaslal: So 02.05.09 12:14Odpovedať s citátomNávrat hore

ludia,pls,neda sa do K610i s origos SE systemom nahrat flash menu?..nahral som ich,ae nece mi ich aktiwowat,ci K610 nema flashe?..a nemate niekto subory,z tejto stranky: http://www.se-tuning.cz/viewtopic.php?t=2715 tje,na tu uprawu K610i aby mi to fungowalo
x_xxRICKxx_x
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 14.08.2008

PríspevokZaslal: Po 11.05.09 17:26Odpovedať s citátomNávrat hore

všetko čo potrebujete, a nenašli ste to na SE-tuning.cz, tak to nájdete na iProtebe.cz
r.adoo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.06.2009

PríspevokZaslal: Ne 07.06.09 11:09Odpovedať s citátomNávrat hore

Mohli by ste mi prosim pomôcť? Falshol som si V630 na W660, všetko v poriadku, až na Flash menu, ktoré neviem rozbehať, pridal som temy cez XS+, ale nič...nepotrebuje to ešte nejaký patch? Alebo ak viete dajte mi link čo mi pomôže PLS!
Vladio
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 28.08.2007

PríspevokZaslal: Ne 07.06.09 11:17Odpovedať s citátomNávrat hore

Potrebuješ dať flash menu vyextrahované z témy cez XS++
(otvor XS++ > vyber možnosť FSX > tie flash súbory dáš do zložky XS : files_to_upload\tpa\preset\system\desktop\flash > nahráš súbory a máš)
a témy potom len normálne nahráš na kartu alebo do fonu.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.06.2009

PríspevokZaslal: Ne 07.06.09 16:51Odpovedať s citátomNávrat hore

presne to som spravil.... swf súbory nahraté presne v tej adrese čo si písal, a thm v telefóne a NIČ.
ScorpionSX
Administrátor
Administrátor

Založený: 16.05.2005

PríspevokZaslal: Ne 07.06.09 17:39Odpovedať s citátomNávrat hore

No a máš tie flash súbory nazvané presne tak ako sú zapísané v téme?? V tomto býva problém, aspoň čo tak pamätám

DELL INSPIRON™ 1520 Midnight Blue | DELL XPS™ M1330 Tuxedo Black | DELL OptiPlex™ 990 MT | APPLE iPhone 3GS 16GB White | HTC Sensation

"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeFacebookTwitter
fujin
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.10.2009

PríspevokZaslal: So 24.10.09 23:23Odpovedať s citátomNávrat hore

dobry clanok.
programy som stiahol aj patche len mam problem hned na zaciatku. este pred cca 3mesiacmi som si aktualizoval firmware na novsiu verziu v xs++ mi ju ukaze ako R8BC004
a ked dam tlacitko urobit zalohu tak mi program napise ze moj telefon nie je podporovany a napise shut down je nejaka nadej urobit na mobile downgrade na nizsiu verziu alebo ako by som mal postupovat pri preflashovany na w660. prosim porad ak mas cas a chut.
dixi
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.09.2008

PríspevokZaslal: Ne 25.10.09 14:39Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja uz fungujem 3 mesiace na k610i @ w660i a celkom si pochvalujem. Ako obrovske negativum vetkeho toho celeho vidim extremne kratku vydrz baterie, s nocnim vypinanim iba 2dni (1. mesiac po flashi) teraz to je tak 3-4 podla toho ci pocuvam hudbu takze kto potrebuje telefon co mu aj dlho vydrzi bez nabitia nech radsej neflashuje k610. Dalsie negativum je ze moj telefon asi 1x za 10min vysielal nieco ako radiove vlny, kazdy to pozna: ked si dame telefon k TV tak to robi take pasiky ked s niekim volame no a moj to robi aj ked nevolam, ciastocne to vyriesilo vypnutie 3G a Automaticke hladanie siete v Nastaveniach. A teraz ku kladom. Spolu s novym firmawarom odporucem dat aj novy accoustic driver + camdriver, rozdiely ma prijemne prekvapili oproti originalnym. Ja pouzivam: jokeryno mix -extreme audio&peter v2 ultrabass a Werto camdriver 0.6 . Roznymi modifikaciami sa da mobil nastavit presne podla poziavkov usera. http://se-tuning.cz/ sem sa da najst vsetko co potrebujete alebo este www.google.sk Vela stastia pri flashovani.

Vsetky navody na flashovanie co som nasiel na nete mali jednu slabinu a to tu ze linky boli neaktualizovane!!! Najst na nete SE Tool 1.11 bez virusu je nemozne takze si mozte vybrat medzi bezpecim PC alebo "novym Phonom."
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
X_TOMMY_X
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.02.2010

PríspevokZaslal: Št 11.02.10 19:16Odpovedať s citátomNávrat hore

je to pekne..ale ked ma niekto CID 53??..nóó??...cez XS++ ci SETool nic nezroby..MAX si zisti aky ma FW CID farbu model a brand (ci ma T-Debile alebo o2...)

pre tych co maju CID53 piste SS

MB: Asus M2V-MX CPU: AMD Athlon 64 X2, 1900 MHz (9.5 x 200) 3600+ ČIPset: VIA K8M890CE, AMD Hammer GPU: Radeon X1300/X1550 Series 256mb 3D akc.: Asus EAX 1300 pro (RV515) RAM: 2x 1GB Kingston ZVUK: VIA VT8237A HDD: ST3250620AS (250 GB, 7200 RPM, SATA-II) DVD: ASUS DRW-22B2S ATA Device BLK / HL-DT-ST DVDRAM GSA-H62N ATA Device WHT REPRO: Sweex SP015 125W 2.1
Zaslať odpoveď