IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @667
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Top novinka v O2 e-shope

Objednajte si dlhoočakávaný Samsung Galaxy S III. V e-shope za 589,63 € pausal.o2.sk

Ešte ho nemáte?

Výhodné poistenie motorových vozidiel nájdete na našej stránke. www.uniqa.sk

Lacné ubytovanie pri Balatone

Ubytuj sa teraz až s 50% zľavou Akciové zľavy na viac ako 1000 ubytovaní szallasguru.sk

Reforma marketingu

12. jún 2012 Trend konferencia nabitá užitočnými informáciami pre Váš biznis! www.etrend.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor sa ráta a oplatí! Pridaj sa a vyhraj iPad. www.marketagent.com

FIFA 11 CZ - online pass

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
dway-rock
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 31.07.2009

PríspevokZaslal: St 04.01.12 14:44Odpovedať s citátomNávrat hore

Prosim vas, kupil som si na ps3 fifu 11 original z obchodu. Aby som mohol hrat online tak musim sa regnunt na PS network, EA games a musim zadat online pass co je pribaleny k hre. Vytvoril som si teda konta na PS a EA a ked chcem zadat ten online pass tak mi to vypise nieco v zmysle "tato funkcia nieje podporovana vo vasej krajine" samozrejme ze som dal krajinu "slovensko" ... preto mozem hrat iba tu 30dnovu trial verziu ..Mam si sprvit nove konto a dat ako bydlisko cesku republiku ? pomoze to ? dik

Zaslať odpoveď