IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @658
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Auto žiarovky - dobré ceny

Vyššia svietivosť, dlhšia životnosť. Lepšie osvetlenie pre vyššiu bezpečnosť. www.autok.sk

NIVEA proti celulitíde

Rad Q10 plus pre viditeľne pevnú a hladkú pokožku už za dva týždne. www.NIVEA.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Zablokovali sa Vám dvere?

Poistite svoj majetok s UNIQA a my ich otvoríme zadarmo za Vás! www.uniqa.sk

fedora 8 a baliky

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
tlacitko Enter
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.05.2007

PríspevokZaslal: Ne 26.10.08 17:52Odpovedať s citátomNávrat hore

ahoj, mam fedoru 8 a chcem sa opytat ci sa da nejako vytvorit zoznam balikov ktore mam nainstalovane, ide o to ze ju mam skoro rok a keby som ju isiel preinstalovat (resp instalovat na novy pc) tak by to dost dlho trvalo kym by som ju dostal do takeho stavu ako je teraz... pripadne este lepsie by bolo, keby bol nejaky nastroj ktory by som nainstaloval na starom a novom systeme, na starom by to ulozilo cele nastavenia systemu a na novom by to podla toho vedelo vsetko nastavit ako na starom - existuje teda nejaky nastroj ktory by pomohol pri migracii? napiste hocico co by urychlilo prechod, dik moc
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
branislav.poldauf
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 31.07.2008

PríspevokZaslal: So 01.11.08 17:11Odpovedať s citátomNávrat hore

ja pouzivam na zalohu partimage ale neviem ako to bude fungovat ak to zo suboru ktory vytvori das na iny disk a iny komp

a pravdepodobne by stacilo skopirovanie udajov na novy komp (skopirovanie vsetkych adresarov na particiach na ktorych je linux)

NTB:MSI-GX600-PX,C2D7500-2,2,3GB ram,320HDD, NV-8600 GT 512MB
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQMSNSkype
Zaslať odpoveď