IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @654
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ekonomický softvér KROS

Programy na vedenie komplexnej agendy JÚ a PÚ. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

Zbavte sa viazanosti

Za Samsung Galaxy Ace so zlatým O2 Paušálom zaplatíte teraz 12 €! pausal.o2.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Bolia Vás nohy? Opúchajú?

DetoxiPan ostraňuje príčinu. Japonský patentovaný výrobok. www.detoxipan.sk

FAT, FAT32 alebo NTFS?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
mano8
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.01.2008

PríspevokZaslal: So 21.02.09 4:14Odpovedať s citátomNávrat hore

a co takto exFAT ??? je rychlejsi (vraj) a ma uz aj podporu pre xp (SP 2,3) v update:
kód:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=cs&FamilyID=1cbe3906-ddd1-4ca2-b727-c2dff5e30f61

mam 8G kingston a idem tam dat exFAT ale nwm aky mam dat Allocation unit size
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
kiso188
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.01.2009

PríspevokZaslal: Po 18.05.09 15:00Odpovedať s citátomNávrat hore

ja mám FAT32 a ide to bez problémov. Väčšinouv su USB kľúče formátované na FAT32. Síce nedá sa nastaviť bezpečnosť, ale načo aj. Veď USB kľúče využívame skôr ako prenosné médium.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
kiso188
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.01.2009

PríspevokZaslal: Po 18.05.09 15:07Odpovedať s citátomNávrat hore

hard-core napísal:
Aky z tychto systemov by se pouzili na USB kluc? Je medzi nimi vlastne nejaky rozdiel v rychlosti alebo bezpecnosti?

Ja mám FAT32 a ide to bez problémov. Bežne sa na USB klúčoch, SD kartách a iných podobných Flash médiách nepoužíva NTFS. Dôvod je ten že majitel karty ju využíva ako prenosné médium a nieje nutné dáta chrániť inak. Okrem toho NTFS a obmedzenie prístupu k niektorým dátam by mohlo mať za následok ich dostupnosť len na počítači kde boli nahrané na klúč/alebo len cez admin account.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď