|
 | | |
| Autor | Správa |
mano8
 Užívateľ
 Založený: 06.01.2008 Príspevky: 114 Bydlisko: LC
 |
a co takto exFAT ??? je rychlejsi (vraj) a ma uz aj podporu pre xp (SP 2,3) v update:
| kód: | | http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=cs&FamilyID=1cbe3906-ddd1-4ca2-b727-c2dff5e30f61 |
mam 8G kingston a idem tam dat exFAT ale nwm aky mam dat Allocation unit size |
| |
   |
 |
kiso188
 Užívateľ
 Založený: 29.01.2009 Príspevky: 3
 | Zaslal: Po 18.05.09 15:00 |   |
ja mám FAT32 a ide to bez problémov. Väčšinouv su USB kľúče formátované na FAT32. Síce nedá sa nastaviť bezpečnosť, ale načo aj. Veď USB kľúče využívame skôr ako prenosné médium. |
| |
   |
 |
kiso188
 Užívateľ
 Založený: 29.01.2009 Príspevky: 3
 | Zaslal: Po 18.05.09 15:07 |   |
| hard-core napísal: | | Aky z tychto systemov by se pouzili na USB kluc? Je medzi nimi vlastne nejaky rozdiel v rychlosti alebo bezpecnosti? |
Ja mám FAT32 a ide to bez problémov. Bežne sa na USB klúčoch, SD kartách a iných podobných Flash médiách nepoužíva NTFS. Dôvod je ten že majitel karty ju využíva ako prenosné médium a nieje nutné dáta chrániť inak. Okrem toho NTFS a obmedzenie prístupu k niektorým dátam by mohlo mať za následok ich dostupnosť len na počítači kde boli nahrané na klúč/alebo len cez admin account. |
| |
   |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |