| Autor | Správa |
t-pack25
 Užívateľ
 Založený: 11.10.2009 Príspevky: 237 Bydlisko: Kysucké Nové Mesto Vek: 19
 | Zaslal: Ne 20.11.11 16:14 |   |
ahojte, pouzivam http://fancybox.net/ a potreboval by som urobiť, aby sa mi skupiny obrazkov zobrazovali oddelene. Neviem ci ma pochopite, ale napriklad pri tomto lightboxe http://lokeshdhakar.com/projects/lightbox2/ sa to robi tak, ze nastavim | kód: | | rel="lightbox[roadtrip]" |
a ten "roadtrip" mozem prepisat aj na ine nazvy, a tak docielim to, ze na jednej stranke mozem naraz zobrazit viac galerii, ale nebude sa dat medzi nimi navzájom preklikavat obrazky.
v tom mojom fancyboxe vsak na zaciatku mam
| kód: | <script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$("a[rel=obrazok]").fancybox({ //zobrazovanie obrazku
'titlePosition' : 'outside',
'overlayColor' : '#000',
'overlayOpacity' : 0.9
});
$("a[rel=galeria]").fancybox({ //zobrazovanie galerie obrazkov
'transitionIn' : 'none',
'transitionOut' : 'none',
'titlePosition' : 'over',
'titleFormat' : function(title, currentArray, currentIndex, currentOpts) {
return '<span id="fancybox-title-over">Image ' + (currentIndex + 1) + ' / ' + currentArray.length + (title.length ? ' ' + title : '') + '</span>';
}
});
});
</script> |
a to by som si musel pre kazdu galeriu pridat nieco taketo ?
| kód: | $("a[rel=galeria_prva]").fancybox({ //zobrazovanie galerie obrazkov
'titleFormat' : function(title, currentArray, currentIndex, currentOpts)
$("a[rel=galeria_druha]").fancybox({ //zobrazovanie galerie obrazkov
'titleFormat' : function(title, currentArray, currentIndex, currentOpts) |
neviete prosim o nejakom priatelnejsom spôsobe? dakujem |
_________________ cpu intel c2q9550, 2.83GHz @ 3.91 GHz gpu asus eah4890 hdti 1GD5 1Gb ddr5 pcx zakl.doska asus p5q e HDD samsung 1Tb sata2 32Mb ram a-data ddr2 4x2Gb 1066+MHz Extreme zdroj fortron everest 600w 80+ skrinka enermax staray blue monitor LG 23" LCD W2343T-PF 2ms FULL HD DVI reproduktory Creative T6100 5.1 | |
   |
 |
chrono
 Skúsený užívateľ
 Založený: 13.11.2007 Príspevky: 808
 | Zaslal: Ne 20.11.11 16:27 |   |
To rel v tom javascript volaní mať nemusíš. A teda pre všetky skupiny stačí len| kód: | $("a").fancybox({ //zobrazovanie galerie obrazkov
'titleFormat' : function(title, currentArray, currentIndex, currentOpts) | Ideálne by ale bolo dať tým elementom <a> nejakú triedu, aby sa to aplikovalo len na správne elementy.
Ak napr. použiješ class="galeria", tak potom tam budeš mať $("a.galeria").fancybox({... |
| |
  |
 |
t-pack25
 Užívateľ
 | Zaslal: Ne 20.11.11 17:07 |   |
ano, to mas pravdu,
ale ja som myslel nieco ine.
rozpisem to podrobnejsie:
tu som nacrtol ako vyzera stranka
ked to mam takto urobene, pricom kazdy obrazok ma rel="galeria" , tak ked si zobrazim obr 1 prostrednictvom fancyboxu, tak sa vpohode preklikam aj na obr6 .
Ja chcem ale, aby sa tie dve "galerie" (teda tematicky oddelene) zobrazovali tak, ze sa mi nebude dat preklikat z obrazkov v prvej galerii (obr1, obr2, obr3) do obrazkov v druhej galerii (obr4 - obr7). |
_________________ cpu intel c2q9550, 2.83GHz @ 3.91 GHz gpu asus eah4890 hdti 1GD5 1Gb ddr5 pcx zakl.doska asus p5q e HDD samsung 1Tb sata2 32Mb ram a-data ddr2 4x2Gb 1066+MHz Extreme zdroj fortron everest 600w 80+ skrinka enermax staray blue monitor LG 23" LCD W2343T-PF 2ms FULL HD DVI reproduktory Creative T6100 5.1 | |
   |
 |
chrono
 Skúsený užívateľ
 Založený: 13.11.2007 Príspevky: 808
 | Zaslal: Ne 20.11.11 17:19 |   |
Všetky tie obrázky, linky budú mať class="galeria". Každá skupina bude mať v rel iný identifikátor (napr. rel="skupion1", rel="skupina2"...) a pri tej inicializácii sa použije a.galeria. |
| |
  |
 |
t-pack25
 Užívateľ
 | Zaslal: Ne 20.11.11 17:29 |   |
jaj jasne uz rozumiem, uz mi to funguje
Dakujem Ti |
   |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|