IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @526
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Bežme spolu a pomôžme deťom.

Príďte si zabehnúť s ČSOB nadáciou 2.6. od 10tej na Partizánsku lúku v BA. www.csobnadacia.sk

Internetový Obchodný Dom

Predaj satelit. techniky, elektronika. Domáce potreby, chovateľské potreby. www.odbojna.sk

ATRIA.SK - voda, kúrenie, plyn

Internetový obchod, kotle, trubky. Doručovanie po celom Slovensku do 24 hod www.atria.sk

Diéty, ktoré fungujú

Ktoré diéty sú aj jednoduché aj viditeľne účinné? www.news2channel.net

Práca doma. Istota.

Privyrobiť doma až 700 EUR mesačne. Na vzdelaní nezáleží. Chuť pracovať. www.pracadoma.sk

externy HD, error code 1117

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
maripet
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.12.2011

PríspevokZaslal: Ne 18.12.11 14:53Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim,
mam externy harddisk Iomega USB 3.0 Prestige 1TB. Ked som si na nom nastavila klasicke Wndows zalohovanie, po niekolkych mesiacoch mi pri pravidelnom kazdotyzdnovom zalohovani vyhodilo chybu a uz to neslo. Poradili mi, aby som si ho naformatovala, ale ani to nepomohlo.
Potom som zacala pouzivat Macrium reflect na zalohovanie celeho vnutorneho HD na externy. Prvykrat mi to islo v pohode, nastavila som si kazdotyzdnove zalohovanie, tam mi dnes vyhodilo error 0x01 a ked som chcela urobit manualnu zalohu, vyhodilo mi chybu 1117.

Pravdupovediac, neviem, ci nieco robim zle alebo je chyba v externom disku.
Dakujem.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Shtuchka
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.12.2011

PríspevokZaslal: Pi 23.12.11 1:25Odpovedať s citátomNávrat hore

Dobrý den!
Možná, že disk má chybné sektory. Spusťte program chkdsk /r /f ručně. Pokud jde o 0x01 chyby, nemáte pravděpodobně přístup do složky pro dočasné soubory, nebo nemáte této složky vůbec. Na příkazovém řádku napište echo %tmp% nebo echo %temp% a zkonrolujte.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď