IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @521
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ekonomický softvér KROS

Programy na vedenie komplexnej agendy JÚ a PÚ. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

Bolia Vás nohy? Opúchajú?

DetoxiPan ostraňuje príčinu. Japonský patentovaný výrobok. www.detoxipan.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Externá zvukovka - BSOD

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Ivan.ps
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 08.04.2011

PríspevokZaslal: St 12.10.11 22:20Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravím Vás. Hrám na gitaru a doma si zapájam gitaru cez efekt ZOOM G2.1u, ktorý v podstate slúži aj ako externá zvuková karta. Mám Win 7 64bit a mám nainštalovaný aj ovládač k spomínanému efektu. Stáva sa mi ale, že počas hrania na gitare a počúvaní hudby sa mi počítač asi 2-3x do hodiny reštartuje a vyhodí mi túto obrazovku:

http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGallery=6c47dc8d9285ade115e283b79f4182c6

Reštart príde vždy keď zadám počítaču nejaký príkaz - napríklad sputiť mp3-ku alebo načítať webstránku atď. Na starom notebooku s Win XP nikdy takýto problém nebol, ale odkedy mám nový PC, tak s týmto mám problém. Počítač pri iných pripojených zariadeniach nerobí problémy, jediný problém je v tejto "zvukovke". Mohol by niekto prosím poradiť, kde by mohol byť problém? Ďakujem.

PC zostava:
AMD Phenom II X4 970 Processor 3.50Ghz
8.00 GB Ram
ATI Radeon HD 5830
Zdroj 700W
Win 7 64 bit
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Doldy
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.01.2010

PríspevokZaslal: Pi 14.10.11 10:23Odpovedať s citátomNávrat hore

no mne pre zmenu vyhadzuje BSOD ked spustam ProTools - tiez hram a nahravam gitaru cez externu zvukovku. Skus aktualizovat ovladac na ten Zoom, resp mrkni ci je spravny (na 64 bi Win 7). Mozno bude problem aj v registroch. Skontroluj registre nejakym softom na to (CCleaner napriklad). Ak akni to nepomoze potom ti mozem jedine doporucit zvyknut si na to, ze Sedmicka robi taketo problemy. tak ako ja... od kedy ju mam iba nadavam
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď