|
 | | |
| Autor | Správa |
87tiger
 Užívateľ
 Založený: 03.05.2010 Príspevky: 3
 |
dobry den ludia!
vie mi tuna niekto poradit existuje nieco ako externa graf. karta ak ano tak ako to funguje a nejake veci okolo toho zhanam to na laptop ktory ma graf. kartu integrovanu tak ja len ci nieco take uz existuje alebo nie...
DAKUJEM ZA ODPOVEDE.... |
| |
  |
 |
brmbo
 Skúsený užívateľ
 Založený: 08.01.2009 Príspevky: 8579 Bydlisko: Sládkovičovo Vek: 32
 |
existuju externe vga no ich cena je horbilna a ani netusim ci ich nejaky e-shop drzi na sklade a ci su este vobec k predaju ale skor nie ako ano
napr. asus XG station GeForce 8600GT
http://www.alza.sk/asus-xg-station-externi-d96886.htm
ale uz sa nevyraba a nove nie je asi nic |
_________________ NB IBM ThinkPad R50e - šuna - Win XP Prof 32-bit
fén: SonyEricsson XPERIA Ray
Xbox 360 250Gb Premium S
neposkytujem poradenstvo cez SS, skype ani ICQ, na takéto veci je tu toto skvelé forum... ďakujem za pochopenie | |
    |
 |
87tiger
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 03.05.10 11:40 |   |
aha no super a da sa nejako rozsirit graficka v laptope? ak tam uz je integrovana podla seckeho, ci je nejako moznost kupit novu lepsiu tak ako do klasickeho PC? |
| |
  |
 |
brmbo
 Skúsený užívateľ
 Založený: 08.01.2009 Príspevky: 8579 Bydlisko: Sládkovičovo Vek: 32
 | Zaslal: Po 03.05.10 11:45 |   |
nie neda bohuzial, ak chces herny book minimalne 1500 eur si treba pripravit |
_________________ NB IBM ThinkPad R50e - šuna - Win XP Prof 32-bit
fén: SonyEricsson XPERIA Ray
Xbox 360 250Gb Premium S
neposkytujem poradenstvo cez SS, skype ani ICQ, na takéto veci je tu toto skvelé forum... ďakujem za pochopenie | |
    |
 |
87tiger
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 03.05.10 11:47 |   |
no to je super potom hehe no nic tak sa kupi novy book ked sa to neda takto a dakujem za rady a odpovede  |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |