| Autor | Správa |
Daron
 Administrátor
 Založený: 08.08.2007 Príspevky: 9365 Bydlisko: Michalovce Vek: 24
 | Zaslal: So 01.08.09 21:30 |   |
Nasiel som zaujimave video
co si o tom myslite? |
_________________ I gather speed from you fucking with me | |
      |
 |
F!LL
 Užívateľ
 Založený: 13.02.2008 Príspevky: 838 Bydlisko: Trenčín
 | Zaslal: So 01.08.09 22:14 |   |
Esteze to nasi tmavsi spoluobcania trocha oddaluju  |
_________________ CPU: AMD Phenom II X4 940 Black Edition 3GHz MB: Gigabyte MA790X-UD3P RAM: 8GB DDR2 800MHz
VGA: MSI N560GTX-Ti 1GB DDR5 HDD1: Western Digital Caviar Blue WD500AAKS - 500GB HDD2: Hitachi DeskStar P7K500 - 500GB PSU: Corsair TX650w CASE: CoolerMaster ELITE 330 Monitor: LCD DELL 2208WFP 22" Slúchadlá: Koss SB/40 OS: Windows 7 Home Premium SK 64bit | |
  |
 |
Ominous
 Užívateľ
 Založený: 23.03.2009 Príspevky: 1485 Bydlisko: Trnava Vek: 24
 | Zaslal: So 01.08.09 23:22 |   |
No velmi zaujimave video. Nechcem aby to vyznelo nejak rasisticky, ale je to smutne co sa deje...ta porodnost 8,11 pre moslimov..sak to sa "koti" jak potkany omg...Mam vsak pocit ze to video bolo vytvorene k podnieteniu nejakeho druhu nacionalizmu...Tazko povedat ci su tie informacie doveryhodne, ale ak hej tak boh nas ochranuj ( za 20 rokov uz alah )...Vskutku mam z toho zmiesane pocity. Niet sa co divit ze v Holandsku sa dostala do parlamentu "nacionalisticka-protimoslimska" strana. |
_________________ "92% of teens have moved onto rap or hip-hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature" | |
   |
 |
nZL
 Užívateľ
 Založený: 12.10.2006 Príspevky: 2271 Bydlisko: Glasgow Vek: 20
 |
Neni to zas 8 ako pisu v tom videu ale celkovo to je pravda. Nebude to asi za 17 rokov ale smeruje to k tomu, ze ludi hlavne z afriky a z blizkeho vychodu bude coraz viac a americanov a europanov coraz menej. Neni to zas ale take tragicke ako tam hovoria, no a co ze ich bude viacej, vacsina z nich su uplne normalni ludia. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_and_territories_by_fertility_rate |
_________________ “We're in a giant car heading towards a brick wall and everyones arguing over where they're going to sit.” -David Suzuki | |
    |
 |
Flety
 Užívateľ
 Založený: 26.11.2006 Príspevky: 4109 Bydlisko: HE(Humenne) - KE Vek: 18
 |
Vyplýva z toho, že potrebujeme čo najviac rodín, ktoré by mali čo najviac detí. Moslimi ostali veriaci a tak sa podľa toho aj správajú, nie sú to až tak konzumná spoločnosť, ktorá sa ženie iba za čo najvyšším platom, veľkým domom a drahým autom, majú čas aj na deti a ich tvorbu.
My máme čas iba na kariéru a keď už aj tie deti robíme tak im bránime sa narodiť. Sex tu nie je len od toho, aby si rozmaznaní Európania užívali ale hlavne na reprodukciu, a do kedy sa toto nenaučíme do vtedy ná bude ubúdať a keď si to uvedomíme príliš neskoro tak skončíme ako to vypočítali.
Takže je to jednak musíme prestať myslieť na peniaze a kariéru a jednak nesmieme zabíjať deti - antikoncepcia/interrupcia keď sa začneme správať takto tak tých 2,11 detí mať budeme |
_________________ Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5K CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 5-5-5-12 GPU: Saphire ATi Radeon HD5850 Toxic HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: Fortron Epsilon 700W LCD: LG L226W 1680x1050 2ms | |
       |
 |
nZL
 Užívateľ
 |
"Moslimi ostali veriaci a tak sa aj spravaju" to ano, ale co to sposobilo? Za prve maju vela deti - to nepovazujem vobec za dobre. Jednak rodicia nemaju cas sa im vsetkym venovat a je to proste vela ked ma uz niekto 5+ deti. Okrem toho keby vsetci ludia mali tolko deti tak by to Zem nevydrzala. Uz teraz je na zemi tolko ludi ze normalna vyroba uz nestaci - treba obrovsku masovu vyrobu vsetkeho a devastujuce tazenie surovin, pocet ludi sa nemoze zvysovat do nekonecna. (Odporucam pozriet si film/dokument Home)
Druha vec - fanaticke nabozenstvo. To vsetci poznaju o tom ani netreba pisat... Je to cele proste zaostaly sposob zivota ked ludia maju strasne vela deti a su az moc silni veriaci.
Dalej antikoncepcia a interrupcia nie su vymyslene len tak pre srandu. Pouziju sa vtedy ked je to nevyhnutne - teda ked by rodicia neboli schopni to dieta podporovat ci dokonca vychovat alebo ked by bolo nejako postihnute. V obidvoch pripadoch by to dieta trpelo cely zivot (a rodicia tiez).
To ze ludia maju sex nie len kvoli 'robeniu' deti s tym nic nespravis a zakazanie antikoncepcie ci interrupcie by podla mna vobec nicomu nepomohlo, skor naopak. |
_________________ “We're in a giant car heading towards a brick wall and everyones arguing over where they're going to sit.” -David Suzuki
Naposledy upravil nZL dňa Ne 02.08.09 2:21, celkom upravené 1 krát. | |
    |
 |
Flety
 Užívateľ
 |
Ja nevravím, aby sa to zakázalo ale aby sa to používalo ako píšeš. Antikoncepcia sa určite nepoužíva len v krajných prípadoch. A tiež nepíšem iba o tom, že sa nesmie antikoncepcia používať. Píšem o tom, že ta antikoncepcia tak zmenila ľudí aj celý ten svet, že sa deje to o čom je to video a koniec-koncov, aj si to zaslúžime. |
_________________ Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5K CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 5-5-5-12 GPU: Saphire ATi Radeon HD5850 Toxic HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: Fortron Epsilon 700W LCD: LG L226W 1680x1050 2ms | |
       |
 |
nZL
 Užívateľ
 |
Ok deje sa to, ale ja si nemyslim ze to je vina antikoncepcie ale je to vina tych zaostalych kultur kde maju ludia zbytocne vela deti.
//sry za ten dlhsi edit minuleho prispevku, necakal som ze niekto tak skoro odpise  |
_________________ “We're in a giant car heading towards a brick wall and everyones arguing over where they're going to sit.” -David Suzuki | |
    |
 |
Flety
 Užívateľ
 |
Ad moslimi: Akurát, že ak by ostala Európa skutočne kresťanskou a Američania by ostali ako Európania, od ktorých prišli(a teda by boli kresťania), tak by tiež mali viac detí(kresťanstvo hlása aj riadne rodiny) a teda by sa moslimi nemali kde natrepať. Alebo by sa aspoň zachovala kultúra, pretože kresťanská Európa a Amerika by mali pôrodnosť možno aj 3 deti a to by bohato stačilo na udržanie kultúr.
Akurát, že množstvo kresťanov sa z pohodlnosti odvrátili od svojej viery a teraz to vyzerá tak ako to je spomenuté vo videu ale aj oveľa horšie. Koniec-koncov, možno nám bude lepšie ako moslimom.
P.S.: Nechcem tu zachádzať do náboženských diskusií, pretože to skôr locku ako sa tu prejaví iný názor ale podľa mňa má táto téma mnoho s vierou a náboženstvom. |
       |
 |
Daron
 Administrátor
 Založený: 08.08.2007 Príspevky: 9365 Bydlisko: Michalovce Vek: 24
 |
Flety pekne reci, ale veris tomu co pises?? chces povedat ze skoncis strednu skolu, myslim o nejake dva roky a zalozis si rodinu? nepojdes na vysoku skolu a budes niekde makat, aby si mohol uzivit rodinu? Myslim ze nie. Podla mna ma pravdu nZL, je nezodpovedne mat vela deti a ak nabozenstvo nieco take kaze, tak sa mozem vy aj na cele nabozenstvo. Ak bude viac moslimov, mozme sa pripravit na to, ze zeny budu nosit tie drbnute satky, nakoniec mozno dojdeme do stadia ze na ulici nespoznas ani susedu. Mnohopocetne rodiny su v sucastnosti hlavne v zaostalych kulturach/spolocnostiach. Staci sa pozriet na nasich spoluobcanov. |
_________________ I gather speed from you fucking with me | |
      |
 |
petos
 Užívateľ
 Založený: 14.02.2008 Príspevky: 1272
 | Zaslal: Ne 02.08.09 10:07 |   |
tak ten moslizmus je totalne na hlavu, ked tam pise taketo ze : "Zeny bite". ved uz teraz je vela ludi na svete, a moslimovia to este zvisuju, do r**i uz aj s nimi, som si nemyslel ze je ich tu az tolko. |
_________________ CPU:AMD Phenom II X4 960T MB: GA-MA78GM S2H VGA: ASUS EAH4850 512MB DDR3 & AC L2 PRO RAM: 3x 1GB Kingstone 800Mhz PSU: CX400W HDD: SEAGATE Barracuda 7200.10 160GB + Seagate 320GB Monitor :19"LCD ASUS VB191T OS: Win 7 Ultimate 64 bit | |
  |
 |
Gogo666
 Užívateľ
 Založený: 10.12.2008 Príspevky: 161 Bydlisko: Banská Bystrica
 | Zaslal: Ne 02.08.09 10:20 |   |
Ja vidim riesenie v tom ze na nich shodit zopar atomoviek a tváriť sa ze to bolo omylom ze pilot si pomylil suradnice (ako v Hirosime)  |
_________________ "Neviem cim sa bude bojovat v 3.svetovej, ale v 4. to budu palice a kamene." (Albert Einstein)
In German, AMG is pronounced "I AM GAY" | |
    |
 |
Palinhoo
 Užívateľ
 Založený: 01.05.2008 Príspevky: 793 Bydlisko: Dubnica nad Vahom
 | Zaslal: Ne 02.08.09 10:21 |   |
Hh romovia sa nemaju coho bat.My by sme to mali riesit ako to riesia oni len s malim rozdielom.
Postupom casu verim tomu ze obyvatelom europy sa to nebude pacit.
Tak sa zrodi novy a nastane 3 svetova.
Jedna vec je ale ista nebude to mat pekny dopad na nasu milovanu maticku zem. |
_________________ CPU:e8400+AC Freezer 7PRO.MB:Asus P5Q.RAM:KingSton 4 GB 1066HZ.PSU:Corsair 550W.GPU:HIS HD4850 iceQ4.HDD:Samsung 320 GB Spinpoint.DVD:Asus.CASE:Apevia X-DISCOVERY.
Repro:Logitech X-230,Mys:Atech X 750-F,MonitorAsus 17'' | |
   |
 |
pepo30
 Užívateľ
 Založený: 07.02.2007 Príspevky: 141 Bydlisko: Sereď (33)
 | Zaslal: Ne 02.08.09 10:33 |   |
U nás by sm skôr obával nárastu populácie cigánov. Si všimnite tie kolóny (u nás v Seredi su 2-3, Dolnej Strede, ktorá bola kedysi súčasťou Serede sú ďalšie 2) ako sa rozrastajú čo sa týka počtu tam bývajúcich cigánov. Množí sa to ja už tu bolo spomenuté potkany. Ale viete čo je ešte zle?
Všimol som si tiež tie mladé dievčence (naše biele) ako sa po večeroch špacíruju v spoločnosti tých smradľavch, tlstých cigánov. Sa to tu bud miešať jedn radosť a zle nedobre to tu s nami skončí ako sa to čoskoro nezmení.
Poviem Vám, že tu bolo asi tak pred 15 rokmi minimum cigánov, málokedy ste nejakého stretli, naozaj len sem tam a teraz ich vidíte na každom kroku. A všade kde sú len zlobu robia.
Nie je výnimkou ak na Mercedese, BMW, Audi prídu na poštu pre podpory a dávky!!
V obchodoch kradnú jak straky a pritom nie je výnimkou ak nejakého stretnete na nákupe a z podprsenky (ženy) vytiahne guču 100,-€ - oviek (predtým 5000,-iek), ide ma roztrhať od jedu Včera ich napríklada načapala jedna predavačku v Kauflande ako chceli niečo preniesť cez pokladňu bez zaplatenia a poviem Vám, že dostal od nich poriadne do držky - nikto sa jej nezastal!!!(viem to od manželky, kdeže tam robí) . V obchode 50 - 70 bielych a oni boli 3-4 a rovno tam pred očami ostatných ju zmastili!!! Čo sa to snami deje??? A zo zahraničia demarše o tom, ako sa im málo venujeme!!! kua mohli by nám to ukázať a zobrať si ich na 2-3 roky k sebe.
Ja aj s manželkou makám celý mesiac jak šrob, deti musíme dávať babke, lebo sme nonstop v robote a ledva nám to vyjde, ani si nepamätám, kedy sme naposledy bboli sa s nimi kúpať...A to nemáme žiadny dom, žiadny Mercedes /starý 2-oj izbák v 56ročnom baráku a starú 20 r Mazdu 323)
Tak zatiaľ len toľko, dúfam, že to moc nevzbudzuje rasovú nenávisť, pretože o to mi nešlo, ale tak za zamyslenie to stojí, čo vy na to? |
_________________ 1 PC: Intel Core i5 2500K@4,3GHz, ASUS P8P67 EVO, ATI 5850 1GB GDDR5 @ 910/1100MHz,RAM 2x2 GB 1600 MHz Kingston Grey edition, HDD 500 GB Samsung + 1TB WD SATA2, DVDRW LG, PSU Corsair TX 650W, NZXT Apllo, key: Logitech G15, mouse: MS
2 PC: Acer Extenza 5536G,
3 PC: Acer Extensa 5620G,
4 PC: Lenovo IdeaPad U165 | |
      |
 |
don jebot
 Užívateľ
 Založený: 03.04.2008 Príspevky: 3453 Bydlisko: Trnava
 | Zaslal: Ne 02.08.09 10:45 |   |
| nZL napísal: | | "Uz teraz je na zemi tolko ludi ze normalna vyroba uz nestaci |
toto je blbost zem dokaze uzivit niekolko nasobne viac ludi ako je teraz (zalezi nakktizme luzdi) ...
Pozrite si zehranicne blogy venujece sa blizkemu vychodu atd ... na ulici sa strielaju, zenu zabiju za to za ma mobil alebo ze ju jej nastavajuci videl sa rozpravat s inym muzom ... je pravda ze sa knam dostanu skreslene info ale urcite je na tom aj nieco pravdy ...
Ale porzime sa na slovensko (PODOTIKAM NIE SOM RASISTA ANI NIC PODOBNE dokonca som chodieval aj na atinazi akcie) zacinam sa tu citit utlacany .. aj ja chcem 200 mil € na ubytovanie vyclenit, upravit skoly pre nas aby sme sa neucili z 30 rokov starych "odbornych" knih, aby ma neucil informatiku clovek ktoy sa cuduje webke ... a najviac ma je** ked rano idem do prace a oni si sedia pred domom ovesany zlatom 300 deciek a nic nerobia ,cely den ptom idem z prace a oni tam stale leharo a nic nerobia, tak ja sa v praci seriem za par korun a nemam skoro nic a oni si takto vegetia a najlepsie je ze pustm po praci telku a nejaky neprisposobyvi sa stazuje ze nema z coho zit ... kkt chod pracovat ... neviem kolko z Vas pracuje a kolko nie ale pozrite sa na vyplatnu pasku na kolonku cena prace a kolko v skutoccnosti dostanete na ucet ... |
_________________ Hmmm .... Hrošíček ... [Homer] | |
  |
 |
|