| Autor | Správa |
dsljohn
 Užívateľ
 Založený: 31.08.2007 Príspevky: 1807 Bydlisko: Komárno
 | Zaslal: Ne 15.06.08 16:52 |   |
vie mi niekto povedať o tom viac viem že je to veltrh da sa tam isť aj ako len pozerať? bol tam niekto už
resp ak neviete nic neviete o nejakom podobnom ale nejakej vystave co bude buduci skolsky rok na Slovensku? |
_________________ Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš.
Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica)
Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí.
život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať.
Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať | |
      |
 |
lio
 Užívateľ
 Založený: 22.11.2007 Príspevky: 1373 Bydlisko: PD
 | Zaslal: Ne 15.06.08 21:37 |   |
Nejako nechapem tvojej otazke, ale asi mas na mysli, ci mozes byt len navstevnik vystavy a prezerat si ju, bez toho, ze by si nieco vystavoval. Ano mozes, ja som tam bol dvakrat, minuly a predminuly rok, vcelku fajn, ak by si chcel, mozem ti upnut nejake fotky. |
_________________ Koreňom všetkého zla je nedostatok poznania. | |
    |
 |
dsljohn
 Užívateľ
 | Zaslal: Ne 15.06.08 21:41 |   |
| lio04 napísal: | | Nejako nechapem tvojej otazke, ale asi mas na mysli, ci mozes byt len navstevnik vystavy a prezerat si ju, bez toho, ze by si nieco vystavoval. Ano mozes, ja som tam bol dvakrat, minuly a predminuly rok, vcelku fajn, ak by si chcel, mozem ti upnut nejake fotky. |
jj myslel som na to že ci tam možem isť len kukať.
a druha otazka bola že ci nepozna niekto nieco podobne ako je toto
jj pls ak mas nejake fotky upni to. chcem presvedciť triedneho aby sme tam v oktobry isli ako skolsku akciu sa tam pokukať
takže pls ak mas fotky tak upni
alebo ked chces posli cez icq 356386775
budem rad
diki |
_________________ Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš.
Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica)
      |
 |
OmeGa
 Moderátor
 Založený: 13.01.2007 Príspevky: 10311 Bydlisko: Dorú Araeba Country: Alagaësia Vek: 22
 |
na elo sys som bol minuly rok, a celkom pohoda. sice z pc tam bolo dost malo, ale elektorniky kopec. celkom zaujimave.
ine? este invex, ale to su uz cechy, na svk asi nie. |
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, E8200 @ 3.6GHz @ 1.1675V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 500D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"
Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC | |
      |
 |
F!LL
 Užívateľ
 Založený: 13.02.2008 Príspevky: 838 Bydlisko: Trenčín
 |
Mna teda ELO-SYS moc nezaujal, nielen ze tam o PC bolo velmi malo ale malo tam bolo aj o elektro celkovo. Skôr tam prezentovali nejake zabezpecovacie systemy a väcsinou len silnoprudove zariadenia. ELO-SYS nieje nic zaujimave pre nadsencov IT. |
_________________ CPU: AMD Phenom II X4 940 Black Edition 3GHz MB: Gigabyte MA790X-UD3P RAM: 8GB DDR2 800MHz
VGA: MSI N560GTX-Ti 1GB DDR5 HDD1: Western Digital Caviar Blue WD500AAKS - 500GB HDD2: Hitachi DeskStar P7K500 - 500GB PSU: Corsair TX650w CASE: CoolerMaster ELITE 330 Monitor: LCD DELL 2208WFP 22" Slúchadlá: Koss SB/40 OS: Windows 7 Home Premium SK 64bit | |
  |
 |
dsljohn
 Užívateľ
 |
no ja som nadsenec elektrotechniky a IT takže asi ma to bude zaujimať. triedny tam už ževraj bol a že je to celkom dobre  |
      |
 |
majso
 Užívateľ
 Založený: 03.11.2006 Príspevky: 1550 Bydlisko: Prešov
 | Zaslal: So 21.06.08 13:19 |   |
Ja som bol tiez na elo-syse a bolo to vcelku zaujimave z oblasti informatiky, kybernetiky a robotiky |
_________________ Oldcore user | |
   |
 |
patro16
 Užívateľ
 Založený: 05.07.2007 Príspevky: 808 Bydlisko: Trenčín Vek: 22
 | Zaslal: So 21.06.08 23:01 |   |
| F!LL napísal: | | Mna teda ELO-SYS moc nezaujal, nielen ze tam o PC bolo velmi malo ale malo tam bolo aj o elektro celkovo. Skôr tam prezentovali nejake zabezpecovacie systemy a väcsinou len silnoprudove zariadenia. ELO-SYS nieje nic zaujimave pre nadsencov IT. |
jj ako hovori kolega bol som tam uz asi 3 krat ale kazdy rok na 90% rovnake su tam skoro stale tie iste firmy dokola no pre IT ozaj nie |
_________________ CPU: Intel C2D E8400@4150MHz 1,24V+Cooler: SCYTHE KAMA CROSS+AC MX-2+Noctua 600rpm, MB: Asus P5Q PRO, RAM: Corsair XMS2 DHX 2x2GB, VGA: MSI N450GTS Cyclone 1GD5/OC +AC MX-2+AC S1-passive, HDD: Seagate Barracuda 7200.10 320GB+Cooler: SCYTHE SQD-1000 QUIET DRIVE,
DVD/RW: LG GSA-4165B, Monitor: DELL U2412M+3y NBD, PSU: Enermax MODU82+ 625W, Print: HP LaserJet 1018, NB: ASUS N61JV-JX051V | |
   |
 |
dsljohn
 Užívateľ
 |
pre nadsencov IT je tu ICT SYS 1. ročník medzinárodného veľtrhu informačných a komunikačných technológií a systémov
viac na: http://www.tmm.sk/index.php?page=vystavy&id=100&polozka=1083 |
      |
 |
Qpkqkma
 Užívateľ
 Založený: 02.09.2007 Príspevky: 5319 Bydlisko: Žilina Vek: 19
 |
Huráááá....omega platis vlak  |
_________________ Station: HP G62-450EC - Intel Core i3 350M, AMD HD6370 512MB, 3GB DDR3 RAM, 500GB WDC 5400rpm, 15.6" 1366x768
Equipment: Lexicon Aplha, AKG K450, HTC Desire S, Xbox 360 250GB - iXtreme LT+ 2.0
I dream. I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it.
I’m the outsider, looking in. | |
     |
 |
OmeGa
 Moderátor
 Založený: 13.01.2007 Príspevky: 10311 Bydlisko: Dorú Araeba Country: Alagaësia Vek: 22
 | Zaslal: Ne 22.06.08 13:03 |   |
uz ma vidis
spytam sa v skole, ci tam nepojdeme, ale asi nie, profaci radsej elektroniku (elo) |
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, E8200 @ 3.6GHz @ 1.1675V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 500D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"
Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC | |
      |
 |
dsljohn
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 15.09.08 12:58 |   |
ak by mal niekto zaujem o elo sys tak ceny su nasledovne:
dospelí.....................................................................200 Sk
študenti a dochodcovia...............................................80 Sk
deti do 6 rokov a zdravotne ťažko postihnutý ...............zadarmo
katalóg vystavovateľov..............................................150 Sk
no na 80% tam pojdeme  |
      |
 |
Skyro
 Užívateľ
 Založený: 23.10.2007 Príspevky: 2095 Bydlisko: Trenčín
 | Zaslal: Ut 23.09.08 19:12 |   |
Dufam ze ma nezbijete za post hunting alebo otvaranie starych tem...no ja som tam pred takymi 3-4 rokmi bol, bolo to pekne, aj zaujimava elektronika, napr take mechanicke rameno z uzasnou presnostou-nepametam si kolko to uz bolo.....a co sme tam veci dostali plnu kapsu mozes to ist omrknut ak ta taketo veci zaujimaju.... (no myslim ze hej =) |
| |
    |
 |
dsljohn
 Užívateľ
 | Zaslal: Ut 23.09.08 20:53 |   |
ahoj, urcite to nie je posthunting lebo elosys este nebol.
tak my vlastne nasa trieda sa tam chystame teraz prave sa vybavuje s kt. triedou pojdeme este kvoli zaplnenie busu a este aj ktory den.
co sa tyka toho že ci by ma to zaujimalo som si isty že ano. pretože elekrotehnika ako odbor ktory studujem ma zaujima a vsetko co je snim prepojene. |
      |
 |
Skyro
 Užívateľ
 Založený: 23.10.2007 Príspevky: 2095 Bydlisko: Trenčín
 | Zaslal: Ut 23.09.08 22:13 |   |
No tak to ta bude 100pro bavit tam. Su tam vselijake veci od spominanych robotov cez elektriku (generatory, rozvody, suciastky atd.), az po...fuu uz ani neviem no ale bolo tam moc dobre =) |
| |
    |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|