IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @473
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Krásna pleť a zdravé vlasy.

Veľa škodlivých látok končí vo vlasoch. Zbavte sa toxínov a majte krásnu pleť. www.detoxipan.sk

Kvalitný e-shop za 9 EUR ?

Vyskúšajte revolučný systém pre tvorbu e-shopu do 3 minút. Novinka na trhu! www.skvelyshop.sk

Kancelársky nábytok a umenie

nábytok, stoličky, tabule, plátna, art do 48 hod, dovoz, montáž, katalógy www.codum.eu

Hliníkové profily L, U, jakle

viac ako 1000 profilov skladom od 24 h zaujímavé ceny, doprava zdarma celá SR www.tisicprofilov.sk

Mať originál je jednoduché

Chcete mať originál? Nie je nič jednoduchšie. Sculpio www.sculpio.com

ELECTRO WORLD

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Qpkqkma
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.09.2007
Vek: 19

PríspevokZaslal: Ne 02.11.08 16:59Odpovedať s citátomNávrat hore

Neviete ci ho otvoria v ZA ?

I dream. I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it.
I’m the outsider, looking in.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailSkypeGoogle Talk
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Ne 02.11.08 17:21Odpovedať s citátomNávrat hore

Peterson napísal:
Konečne schopna konkurencia pre to predrazene NAY-ko. Ved to neni možne ake maju ceny. A minule ma išlo skoro drbnut, leba sestra tam kupovala do noveho bytu TV za 60 tis., overil som si cenu toho isteho modelu na nete (SAMSUNG 46a656) a jasne, že všade bol o takych 15 tis. lacnejsi...

Len si dovolím zareagovať na tento starší príspevok. Včera som sa vyskytol v ElectroWorlde a napríklad môj USB kľúč Sandisk Cruzer Contour tam majú za 1600, kým ja som ten istý model kúpil v alze (asi pred dvoma týždňami) za 890Sk. Rovnako LCD monitor HP majú v neďalekom Datarte o pár tisíc lacnejší (rovnaký typ).
Takže je to tak ako som hovoril - iba ďalší obchod s elektronikou, niečo majú lacnejšie, niečo drahšie, ale nečakajte televízory za korunu.

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
RS
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.10.2006

PríspevokZaslal: Ne 02.11.08 17:50Odpovedať s citátomNávrat hore

na par lacnych veciach prilakaju zakaznikov a na ostatnych zarabaju, napr aj BT mys Microsoft 6000 maju za 1690 a v kamenaku sa da kupit za 999

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.11.2007

PríspevokZaslal: Ne 02.11.08 18:04Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak samozrejme na nete nakupiš (takmer) vždy lacnejšie, ale kto je "internetovo negramotny" , alebo sa cez net bojí nakupovať tak väčšina ide do Nay (najväčši vyber a naylepšie ceny). A si myslim, že prichodom ELECTROWORLDU už bude Nayko nutene isť dole s cenami, lebo doteraz nemali väčšiu konkurenciu, ktora by sa im vyrovnala...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Ne 02.11.08 19:39Odpovedať s citátomNávrat hore

Peterson, ja som nehovoril o internetovom obchode, ja som si ten svoj USB kľúč kúpil v normálnom kamennom
A ten Datart, ktorý je o pár metrov ďalej nie je tiež internetový obchod. Ide len o to, že rovnako ako Nay, tak aj TPD (Euronics), Datart, ElectroWorld a ďalšie obchody majú niečo lacnejšie a niečo drahšie. Nečakajte, že toto bude "ten obchod", ktorý bude mať všetko minimálne o 500Sk lacnejšie.

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
yaJohny
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.07.2007

PríspevokZaslal: Ne 02.11.08 22:18Odpovedať s citátomNávrat hore

s prichodom ELECTROWORLDU Nayka dole s cenami rapidne nepojde ak je zakaznik nauceny na nejaky shop, trazko ho oducit,,,vzdy sa pride poradit a pyta si rovnakeho cloveka Neberiem do uvahy ludi, co sa v elektronike vyznaju ale takych je max 20percent....80percent je obycajnych ludi, a oni su ochotni si priplatit aj 500sk za dobru radu a hlavne ustretovost z Kosickeho ELectroworldu prichadzaju k nam zakaznici so zmiesanymi pocitmi
NEPSTER1313
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.03.2008

PríspevokZaslal: Po 24.11.08 16:16Odpovedať s citátomNávrat hore

cauko ludia! pocujte nevie niekto ci tam maju aj iPody pretože na českej stranke nemaju aaaa teraz budu otvarat v PO tak ze ci nenajdem za dobru cenu
Qpkqkma
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.09.2007
Vek: 19

PríspevokZaslal: Po 24.11.08 16:26Odpovedať s citátomNávrat hore

Kde nájdem zoznam , kde budú otvárať? Na stránke som ho nikde nenašiel...

I dream. I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it.
I’m the outsider, looking in.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailSkypeGoogle Talk
NEPSTER1313
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.03.2008

PríspevokZaslal: Po 24.11.08 23:51Odpovedať s citátomNávrat hore

NEPSTER1313 napísal:
cauko ludia! pocujte nevie niekto ci tam maju aj iPody pretože na českej stranke nemaju aaaa teraz budu otvarat v PO tak ze ci nenajdem za dobru cenu

hmmm vie niekto ci nie?

PS: otvaraju 26.11 o 8.00
Zaslať odpoveď