| Autor | Správa |
Al capone
 Užívateľ
 Založený: 29.11.2008 Príspevky: 17
 |
Zdravim ma niekto skusenosti s tymto shopom v Žiline? www.ediscomp.sk
Reklamoval tam uz niekto nieco? Chcel by som si tam dat poskladat zostavu tak len ze ci je to seriozny shop
Vďaka. |
| |
  |
 |
TESLA
 Užívateľ
 Založený: 18.12.2010 Príspevky: 539 Bydlisko: Čadca
 |
Kupoval som si tam notebook. Mali pri nom napisane "DOPRAVA ZDARMA" no v zmluve mi bola zauctovana. Po nasledujucom telefonate do predajne sa ospravedlnili, dopravu preplatili a vsetko bolo v pohodke. Takze napriek tomuto mensiemu nedorozumeniu odporucam  |
_________________ do you live, do you die , do you bleed for the fantasy | |
  |
 |
jtbs
 Moderátor
 Založený: 18.10.2009 Príspevky: 7044 Bydlisko: Žilina
 |
Kupovany notebook za 28 000SK, 3x reklamovany a vratena plna hodnota penazi. |
_________________ >>> Prehľad chladičov pre procesory >>> Prehľad grafických kariet >>> Ako si poskladať počítač >>> My favourite list
>>> SS-500ET-F3 M4A785T-M 2x2GB Athlon-240 Hyper212+ HD4850 4,25TB W2243T W7-x64 >>> Samsung-PL60 Samsung-S5230
>>> We salute the rank, not the man! | |
    |
 |
kllr007
 Užívateľ
 Založený: 12.02.2010 Príspevky: 1062 Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka
 |
podla mna je to jeden z najdrahsich sopov v ZA ... chodim tam len ked uz fakt nikde inde nieje... samozrejme PCsom tam este neskladal, to len take drobnostky ako repro, klvesku bezdrotovu atd, tak mi prisli ceny cca 2x vyssie ako napr. v kassotechnik (na masaričke) a uplne najlacnejsie mi pride Elko (elkoshop.sk), avsak vraj je toneseriozny shop a s reklamaciami byva problem, avsak ja soobne som s nim problem nikdy nemal |
_________________ Poets of the Fall
Nickelback | |
  |
 |
BrumikPE
 Užívateľ
 Založený: 23.08.2010 Príspevky: 1709 Bydlisko: Partizanske / Zilina Vek: 21
 | Zaslal: Pi 14.10.11 10:18 |   |
ja som zo ziliny bral z kassotechniku moju VGA, no problemo, ale napr. zasa co som chcel notebook ktory mali nedostupny tak mi povedali ze sa mi ozvu ked bude k odberu v najblizsej dobe (cca 2 tyzdne), a uz rok a pol je ticho
inak co som pozeral na nete tak ceny mali velmi vyrovnane (edis a kasso) |
_________________ CPU: Q6600 2.4GHz MB: P5N32-E SLI GPU: GB GTX260 OC 216SP 896MB RAM: A-DATA Vitesta 800MHz 2x2GB DDR2 dual channel PSU: docasne Thermaltake PurePower 420W HDD: WD 6400AAKS DVD-RW: Pioneer DVR-216D CASE: Thermaltake Soprano silver + window
Monitor:ASUS ML239H | |
  |
 |
jtbs
 Moderátor
 Založený: 18.10.2009 Príspevky: 7044 Bydlisko: Žilina
 | Zaslal: Pi 14.10.11 11:08 |   |
Ceny su vyrovnane, neviem o tom, ze by boli 2x vyssie, to si ani dovolit nemozu.
| kllr007 napísal: | | a uplne najlacnejsie mi pride Elko (elkoshop.sk), avsak vraj je toneseriozny shop a s reklamaciami byva problem, avsak ja soobne som s nim problem nikdy nemal | A kolko si tam toho reklamoval? Problemy naozaj su, na nete je toho az az. |
_________________ >>> Prehľad chladičov pre procesory >>> Prehľad grafických kariet >>> Ako si poskladať počítač >>> My favourite list
>>> SS-500ET-F3 M4A785T-M 2x2GB Athlon-240 Hyper212+ HD4850 4,25TB W2243T W7-x64 >>> Samsung-PL60 Samsung-S5230
>>> We salute the rank, not the man! | |
    |
 |
kllr007
 Užívateľ
 Založený: 12.02.2010 Príspevky: 1062 Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka
 | Zaslal: Pi 14.10.11 14:21 |   |
reklamoval som grafiku, a aj CPU ... vsetko prebehlo v pohode aj ked som sa obaval lebo som tiez o tom shope vela cital...
s tou cenou , ked som kupoval drobnostky k PC, tak ich tam mali proste drahsie, a o dost ( bol som osobne v predajniach, neviem ake maju ceny v eshopoch) .... to je len moja osobna skusenost.... |
_________________ Poets of the Fall
Nickelback | |
  |
 |
Al capone
 Užívateľ
 Založený: 29.11.2008 Príspevky: 17
 | Zaslal: So 22.10.11 22:03 |   |
Takze vcera som si bol pre PC zostavu priamo na predajni a odisiel som s pocitom dobre vykonanej kúpy Na predajni ochotni ludia ukazali mi krabice od komponentov, ochotne vyskusali monitor, vsetko pekne zabalene v krabiciach, doklad o zaplateni, na skrinky nedavaju plomby takze mozem kedykolvek upgrade a akykolvek problem budem mat nech sa nebojim zavolat poriesia a uvidi sa co a ako dalej
Dufam ze nebudem musiet nikdy nic reklamovat ale ak by sa nahodou nieco take stalo tak dam vediet ako to prebehlo.
Celkovo hodnotim obchod na vybornu, velmi dobra komunikacia, dobra cena a sluzby.
Takze odporucam  |
| |
  |
 |
|