IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @356
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Zahrajte si Book of Ra online

Obľúbené sloty zadarmo na Gametwist.sk Prihláste sa zadarmo a hrajte! www.GameTwist.sk

Klávesy a piána CASIO, YAMAHA

Predaj klávesov a digitálnych pián. Výhodné ceny, doprava zdarma. www.casallia.sk

Súťaž o viac prírody

Pomôžte s Orangeom vyhrať zeleň za 3 300 € pre vaše mesto či obec! www.orange.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Bežme spolu a pomôžme deťom.

Príďte si zabehnúť s ČSOB nadáciou 2.6. od 10tej na Partizánsku lúku v BA. www.csobnadacia.sk

e-book reader

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
viliam22
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.03.2010

PríspevokZaslal: So 10.04.10 14:13Odpovedať s citátomNávrat hore

Nevedel som do akej kategorie toto zaradit. Tam kde sa to predava jr to pod kategoriu PDA tak som to dal sem

Chcel by som si kupit nejaky e-book reaader pretoze necitaju si moc dobre knihy na monitore po hodine ma uz bolia oci este sa mi tam aj blbo sedi... tak som uvazoval o kupe e-book readera a chcem sa spytat ci to niekto ma alebo ci s tym ma niekto nejaku skusenost ci sa to oplati a ci je to extra vhodne na oci s porovnanim s normalnymi knihami

uvazoval som o http://www.alza.sk/bookeen-jinke-hanlin-v5-5-e-ink-display-1gb-sd-s-250-knihami-d137616.htm alebo http://www.alza.sk/sony-prs300bc-modry-d139124.htm nechcem do toho zas extra vela penazi tak tieto varianty asi podporuju dobre formaty lupu maju obi 2 ja by som radsej ten bookeen jinke...

dakujem kazdemu za prispevok

PC1: CPU: Intel Core i7 930 2.8GHz @ 4,0GHz + NOCTUA NH-D14 MB: GIGABYTE X58A-UD3R - X58 DDR: CORSAIR DDR3 3x2048MB 1600MHz GPU: ASUS EAH5870 DDR5 1GB HDD1: INTEL X25-M 80GB SSD SATA II HDD2: WESTERN DIGITAL Caviar Black 1000GB, SATA III PSU: SEASONIC X-750 Gold, 750W CASE: Lian Li PC-A70F B OS: Win 7 Pro 64bit Keyboard: Logitech G15 Mouse: Alienware TactX Maus Screen: Alienware OptX™ AW2310 ( 23" 1920 × 1080 ) 3D Full HD
PC2: CPU: AMD @ 2,2GHz ...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď