IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @344
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Reklamné služby

Návrh, realizácia & vyhodnotenie. Balík za 249 € - limitovaná ponuka! www.jecasnareklamu.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Auto žiarovky - dobré ceny

Vyššia svietivosť, dlhšia životnosť. Lepšie osvetlenie pre vyššiu bezpečnosť. www.autok.sk

Zbavte sa celulitídy

Vyskúšajte novinky s Q10 od NIVEA Viditeľné výsledky už za 2 týždne. www.NIVEA.sk

DVD RW mechanika nenapaluje

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
mato1
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.03.2008

PríspevokZaslal: St 26.03.08 20:24Odpovedať s citátomNávrat hore

Môže mi niekto poradiť pri probleme s napalovačkou Slimtype DVDRW SOS 852 S Liteon. Číta cd-dvd ale nechce napalovať. Program od aceru NTI CD&DVD-Makler vypisuje všetko v poriadku.Aj čítanie aj napalovanie ale po pár sekundach vyhodí disk. Nero zas vypisuje len čítanie a napalovanie nie je označené. Skušal som preinstalovať,aj obnovovať ovladače aj firmware.Nič nepomaha. Mám 3 ročny notebook Acer-Aspire 1360 a XP Home edition. Nie som až tak zdatny v PC,moja vekova hranica je dosť vysoko. Dakujem
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
murded
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.03.2008

PríspevokZaslal: St 26.03.08 20:49Odpovedať s citátomNávrat hore

skus pouzit cistiace cd/dvd. tym to asi nebude ale za pokus to stoji
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
SilverSurfer
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 08.03.2008

PríspevokZaslal: St 26.03.08 20:52Odpovedať s citátomNávrat hore

mato1 napísal:
Môže mi niekto poradiť pri probleme s napalovačkou Slimtype DVDRW SOS 852 S Liteon. Číta cd-dvd ale nechce napalovať. Program od aceru NTI CD&DVD-Makler vypisuje všetko v poriadku.Aj čítanie aj napalovanie ale po pár sekundach vyhodí disk. Nero zas vypisuje len čítanie a napalovanie nie je označené. Skušal som preinstalovať,aj obnovovať ovladače aj firmware.Nič nepomaha. Mám 3 ročny notebook Acer-Aspire 1360 a XP Home edition. Nie som až tak zdatny v PC,moja vekova hranica je dosť vysoko. Dakujem

Ten isty problem mal moj kamarat a ked to odniesol do opravy povedali mu ze ma zaprasenu sosovku a ze to vycisti. Nakoniec ked ponho prisiel tak mu povedali ze vymenili celu mechaniku lebo oprava by stala viac ako nova.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailJabber
Zaslať odpoveď