| Autor | Správa |
emer
 Užívateľ
 Založený: 26.12.2006 Príspevky: 3674 Bydlisko: Nitra Vek: 18
 | Zaslal: Ut 06.12.11 21:51 |   |
Nazdarek,
ako je mozne, ze mam napr. cookies s menom "moja_cookie", a ked po case chcem zmenit hodnotu toho kolaciku, tak sa mi neprepise povodny, ale ked si zobrazim prijate cookies v prehlaidaci, tak tam je | kód: | moja_cookie hodnota1
moja_cookie hodnota2 |
jeden nazov, dve hodnoty. potom mi to robi problemy. stretol sa s tym niekto, nejake riesenie? doteraz som cookies nejak extra nepouzival, takze som v tom neni zbehly
dakujem |
_________________ Pocity popi*i, keď víš že všetko hrá jak má, vychádza to všetko pekne, tak jak má, hovorim si ná ne, musíš vedeť plánovať | |
    |
 |
chrono
 Skúsený užívateľ
 Založený: 13.11.2007 Príspevky: 808
 | Zaslal: Ut 06.12.11 22:28 |   |
Nemáš tam náhodou rôznu cestu? |
| |
  |
 |
emer
 Užívateľ
 | Zaslal: Ut 06.12.11 23:25 |   |
nemam, nastavujem to jednou funkciou. cize sa meni iba hodnota.
musi tam byt nejaka ina chyba ak teda nikto nepozna podobny pripad, budem to muset dokladne prevrtat popripadne prekodit |
_________________ Pocity popi*i, keď víš že všetko hrá jak má, vychádza to všetko pekne, tak jak má, hovorim si ná ne, musíš vedeť plánovať | |
    |
 |
chrono
 Skúsený užívateľ
 Založený: 13.11.2007 Príspevky: 808
 | Zaslal: Št 08.12.11 20:25 |   |
Tie cookie pozri vo firebug/firecookie (inspector z webkitu sa mi pri cookies správa občas dosť zvláštne) a porovnaj, či sú tam tie údaje naozaj totožné. |
| |
  |
 |
camo
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 05.09.2009 Príspevky: 1176 Bydlisko: Lehota pod Vtáčnikom
 |
| citácia: | | ako je mozne, ze mam napr. cookies s menom "moja_cookie" |
Ako písal Chrono - obydve majú zrejme rôzne cesty.
Ak nevieš nájsť ten firecookie vo firebugu ako ja, tak údaje ku kukinám uvidíš aj cez nástroje-vymazať cookie-klik na inkriminovanú kukinu a dolu v okne máš o nej údaje vrátane cesty. |
| |
    |
 |
emer
 Užívateľ
 | Zaslal: Pi 09.12.11 17:04 |   |
fakt to bolo v tej ceste. sice sa to vzdy ukladalo v jednom subore v jednej funkcii, ale nejak som neratal s tym, ze som pouzil "pekne cesty", takze tam vkladalo vzdy inu cestu.
dik moc obom |
    |
 |
|