|
 | | |
| Autor | Správa |
kemperik
 Užívateľ
 Založený: 24.10.2011 Príspevky: 92
 | Zaslal: So 17.12.11 11:01 |   |
neviete kedy uz vyjde dota2 ? alebo nemate niekto kody na betu ?
vsade pise The Dota 2 release date is expected in Q4 of 2011 neviete ci uz neikde nieje predobjednavka ? |
| |
  |
 |
instant
 Užívateľ
 Založený: 28.03.2011 Príspevky: 259 Bydlisko: Trnava Vek: 18
 | Zaslal: So 17.12.11 11:56 |   |
Mám beta kluc a testujem to 24/7 je to pecka .. ku klucu sa nedostanes inak ako vyhrou a ked niekto vyhra kluc ma ku tomu dva volne pre dalsich ludi ... ak o niekom vies skus sa popytat ... a tiez su aj nejake ponuky na ebay ale tomu by som moc neveril ... a co sa tyka vydania najprv vyjde open beta (alebo nechaju zatvorenu betu o čom pochybujem... ) a potom az vyjde finalna verzia ... asi koncom jari by mala vyjst open beta predpokladam  |
| |
   |
 |
Malveon
 Užívateľ
 Založený: 15.11.2008 Príspevky: 3027 Bydlisko: Slovensko
 | Zaslal: So 17.12.11 17:14 |   |
Hlavne že už usporadúvajú turnaje. Na steame je to už dlhšie, ale nie je tam ani len cena a ani predobjednávka. Takže treba čakať, ja mám hru uloženú vo wishliste. Osobne si myslím, že ani krabicová verzia nevýjde, bude to len na steame. |
_________________ INTEL E8400 + Gainward GS GF9800GT 1GB
Nepočúvam hip-hop pretože mám rád hudbu!!!! | |
     |
 |
instant
 Užívateľ
 Založený: 28.03.2011 Príspevky: 259 Bydlisko: Trnava Vek: 18
 | Zaslal: So 17.12.11 17:21 |   |
yep je to vysoko pravdepodobne ze to ako krabicova verzia nebude z toho dvovodu ze za krabicovu verziu by sa platilo a ono to bude freeware rovnako ako LOL |
| |
   |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |