IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @442
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Keď klient slúži

Globálny líder v oblasti tenkých klientov prichádza na Slovensko. www.ts.avnet.com

Ekonomický softvér KROS

Programy na vedenie komplexnej agendy JÚ a PÚ. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

Bonus 50 € za prenos

čísla do O2 na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. V e-shope. www.o2.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Doska s pamatou Blu nefunguje

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
ss11
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 13.02.2011

PríspevokZaslal: Pi 04.03.11 22:41Odpovedať s citátomNávrat hore

brmbo napísal:
corsair by som nedaval, blbnu kompatibility s doskami, trapil som sa s nimi vyse roka na sockete 1156, moja skusenost, radsej kingston, g.skill a pod. pozri podal memory support listu dosky kompaibilitu

maugggly napísal:
inak ked uz sme pri tom tak mam presne tie iste pamate v tej istej doske a problem s nimi nie je..tie pamate mam od jedneho predajcu, ktory s nimi mal problem v i5 sockete (alebo i7), ale na amd bezia bez problemov-dokonca sa nachadzaju aj v supportliste dosky...mal som v tej doske tri druhy corsair pamati a ziadne sa netvarili ako nekompatibilne, takze by som sa v tomto pripade nebal kupy...

Zabudol som sa opytat, kupil som si Kingston HyperX Blu CL9 1600Mhz DDR3, davno mi to nejde, doska 770T-D3L s pamatou nefunguje... V obchode predavac zmenil z Blu na Genesisa a povedal, ze si mysli, ze asi je to prilis vysoke... Uz mam dosku s pamatou, Kingston HyperX Genesis 1600Mhz DDR3 funguje. Ako to je mozne?

memory support listu dosky kompaibilitu tu link: http://download.gigabyte.eu/FileList/Memory/mb_memory_ga-770t-d3l.pdf

Nerozumiem tomu, vysvetlite mi to prosim, dakujem

// pridané po 1 hodine 58 minútach od posledného príspevku

som zabudol napisat, Blu - KHX1600C9D3B1K2/2G

Intel Pentium MMX 133 Mhz l vykonny chladic na CPU l doska IBM l 2x8 MB RAM l Super 3DFX 4MB l HDD 800MB l zdroj 250W noname l Sound karta l Floppy Disk 1,44" l monitor CRT 12" lll AMD Sempron 140 AM3 l Gigabyte 890FXA UD7 l 16GB Kingston 1333 MHz l CrossfireX šest kusov ATi HD 5450 l Super Eurocase 1050W zdroj + hlavne hasiaci pristroj l 2x WD 80 GB Raid 0 l Sony CD-R l TV karta l monitor LCD 30" lll kvalitný mobil Zio Premium P1
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
blue
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 31.01.2008

PríspevokZaslal: Ne 06.03.11 6:03Odpovedať s citátomNávrat hore

Samotne ramy mohli byt nejako pokazene.

ss11
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 13.02.2011

PríspevokZaslal: Ne 06.03.11 22:50Odpovedať s citátomNávrat hore

Dakujem, moze byt...

Intel Pentium MMX 133 Mhz l vykonny chladic na CPU l doska IBM l 2x8 MB RAM l Super 3DFX 4MB l HDD 800MB l zdroj 250W noname l Sound karta l Floppy Disk 1,44" l monitor CRT 12" lll AMD Sempron 140 AM3 l Gigabyte 890FXA UD7 l 16GB Kingston 1333 MHz l CrossfireX šest kusov ATi HD 5450 l Super Eurocase 1050W zdroj + hlavne hasiaci pristroj l 2x WD 80 GB Raid 0 l Sony CD-R l TV karta l monitor LCD 30" lll kvalitný mobil Zio Premium P1
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď