IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @429
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ešte ho nemáte?

Výhodné poistenie motorových vozidiel nájdete na našej stránke. www.uniqa.sk

NIVEA proti celulitíde

Rad Q10 plus pre viditeľne pevnú a hladkú pokožku už za dva týždne. www.NIVEA.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor sa ráta a oplatí! Pridaj sa a vyhraj iPad. www.marketagent.com

Poistenie domácnosti

V prípade núdze sa postaráme o Vaše náhradné bývanie - UNIQA Assistance www.uniqa.sk

Všetko za 9,90€

obľúbené Topshop produkty za skvelú cenu len 9,90€! Kliknite a nakupujte. Topshop www.topshop.sk

Doplneny cartrige pre ciernobielu tlac u CANON PIXMA IP4300

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
xtreme
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.12.2007

PríspevokZaslal: Pi 14.11.08 15:39Odpovedať s citátomNávrat hore

Mam takyto mensi problem s tlaciarnou CANON PIXMA IP4300: dosiel mi atrament v cartrigy PGBK 5 (PGI-5BK) na cierno-bielu tlac textu (t.j. ten cierny najvacsi cartrige). Nechal som ho v obchode doplnit a zasunul som ho naspat do tlaciarne. Tlacit sa mi vsak nedalo, lebo tlaciaren hlasila, ze ten cartrige je stale prazdny. Pytal som sa na to teda v obchode a tam mi povedali, ze treba vypnut automaticke meranie hladiny atramentu pre dany cartrige. Tak som ho vypol a tlaciaren zacala tlacit. Len si nie som isty, ci teraz vyuziva ten doplneny cierny cartrige (ktoreho hladinu nemozem monitorovat) alebo si to mixuje z ostatnych farieb. Totizto nejako podozrivo rychlo sa mi mina atrament C, M a aj Y, takze mam podozrenie, ze pri tlaci cierneho textu mixuje ciernu farbu z ostatnych zloziek, co je dost drahe. Neviete teda, ako by som zistil, ci pri cierno-bielej tlaci textu pouziva ten doplneny cartrige alebo nie?
Za odpovede vopred dakujem.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
Zaslať odpoveď