IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @424
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ekonomický softvér KROS

Programy na vedenie komplexnej agendy JÚ a PÚ. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Auto žiarovky - dobré ceny

Vyššia svietivosť, dlhšia životnosť. Lepšie osvetlenie pre vyššiu bezpečnosť. www.autok.sk

Domace studio

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
jsakac
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.08.2007

PríspevokZaslal: Ut 04.11.08 17:44Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak Uz par rokov rozmyslam nad tym, ze si zrobim vlastne domace studio... Kedze (robim v PCR) mam moznost si nejako zarobit a mozem si nasetrit nejake pekne peniazky... Avsak stale pred kupou si poriadne o danej veci nieco nastudujem alebo popytam pomoc od inych... A tak som tu

Tak a naco by malo moje "studio" sluzit ? Po prve je to nahravanie gitary, keyboardu (aj cez midi), vokaly (spev)... Gitaru mam doma (az dve ) aj reproduktory mam dobre, zosilnovac taktiez, a vlastne setko ostatne mam (oco bol dj ) okrem ---> zvukovej karty na nahravanie a keyboardu...

Tak prvym cim zacnem su tieto 2 veci (dufam ze na tomto fore su nejaky hudobnici, ktori by mi vedeli poradit... ):
1. zvukova karta... Kedze mam notebook a chcem vyuzivat zvukovu kartu aj na nom, tak by som uprednostnil externu zvukovu kartu... Vyhliadol som si tento kusok, je to sice starsi model, ale zevraj dobry...
http://www.muziker.sk/default.aspx?M-Audio-FASTTRACKPRO&nid=20016&nparams=kod_id;7098
2. keyboard... Tak a keyboard. Mal by mat kvalitnu klaviaturu, podporu midi (v dnesnej dobe asi to ma uz kazdy...), dobre zvuky, pretoze s nim nechcem hrat len ako napojeny ku pc... Kukol som sa na tento kusok:
http://www.muziker.sk/Default.aspx?Medeli-MD300&nid=20016&nparams=kod_id;107447
Nepoznam znacku MEDELI, tak ak dakto vie sco to je zac nech napise...

PS: Najprv si budem nahravat gitarku a spev cez nejaky slabsi mikrak, ale ak by ste poznali nejaky dobry kondenzatorovy mikrofon za prijatelnu cenu s fantomovym napajanim tak sem s nim

Tesim sa na vase nazory a namety...
S pozdravom
Jakub Sakáč
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkype
Zaslať odpoveď