|
 | | |
| Autor | Správa |
Palio
 Užívateľ
 Založený: 30.12.2005 Príspevky: 75 Bydlisko: Trenčín
 |
Zdravim. Mam problem s mechanikou na NB Asus F3E. Najprv som od vyroby mal mechaniku TSST, ktora mi po case nenapalovala DVD, tak som dal book do servisu kde mi ju vymenili za (HL-DT-STDVDRAM GMA-4082N. Ked sa mi zo servisu vratil po asi tyzdni mechanika zacala robit divne veci. Z nevysvetlitelnych dovodov sa otvarala (pri otrasoch), ked do nej vlozim CD a zavriem, nezacne hned citat, musim na kraj trocha pritlacit, ale ukazuje ze je normalne mechanika pripojena. Niekedy nefunguje otvaracie tlacitko, treba to tiez z kraja pritlacit ked prebehne akoby som ju normalne zavrel a potom otvorit ide. Problemy su hlavne pri napalovani, kedy mi pokazi CD len pre maly otras a niekedy po skonceni ani nevie mechaniku otvorit. Myslim si, ze je tam nejaky zly kontakt alebo co, neviem. Ak mate niekto s tymto skusenosti, alebo napad co robit bol by som rad.
Dik |
| |
   |
 |
stanley
 Užívateľ
 Založený: 17.08.2009 Príspevky: 260 Bydlisko: Senec
 | Zaslal: Ut 30.03.10 15:00 |   |
Reklamácia... |
_________________ CPU: Intel C2D E8400 @ 4.05GHz 1.35V + Scythe Kabuto; MB: Gigabyte GA-965P-DS3 rev3.3; RAM: 4x1GB DDR2 @ 900MHz 1.9V, Dual-Channel; VGA: ASUS ENGTX460 1GB GDDR5 256bit 875/1750/3800MHz 1.025V; PSU: Fortron BlueStormII 500W; HDD: WD20EARS, 2TB; CASE: ZALMAN Z9 Plus; LCD: LG E2350T, 23"; | |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |