IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @261
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

MRP - výpočet miezd

Komplexné programové vybavenie pre spracovanie miezd a personalistiky www.mrp.sk

Správa www stránok :.

Prenechajte starosti so správou internetových stránok na nás. avilu.sk

Schudla som 15kg za 4 týždne

Zisti tajomstvo perfektnej postavy! Prečítaj si môj príbeh a zisti ako. www.janinblog.com

Nebezpečné sociálne siete

Zisti bezpečnosť svojho profilu skôr, než to niekto zneužije. https://apps.facebook.com

Hliníkové profily L, U, jakle

viac ako 1000 profilov skladom od 24 h zaujímavé ceny, doprava zdarma celá SR www.tisicprofilov.sk

Didaktik M

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
p55p
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.06.2005

PríspevokZaslal: Pi 09.09.05 10:53Odpovedať s citátomNávrat hore

mam taku otazku, pre tych ktori vlastnili tento comp
neviete mi niekto poradit ako rozbehne disketu?? mam tam pripojenu 5.25" mechaniku a ani za svet neviem, ako nacitat veci z diskety..
pozeral som do knizky, ale tam je napisane iba ako rozbehnut magnetofon (a to na mechaniku neplati)..

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 05.10.2005

PríspevokZaslal: St 05.10.05 21:56Odpovedať s citátomNávrat hore

Mam pocit ze to nemas v knizke, pretoze knizka opisuje "didaktik m" co ze verzia s magicom. Z diskety je to velmi podobne ale fakt neviem, Skus googlit nieco v style "disketova jednotka didaktik"
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
wolf00
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.09.2005

PríspevokZaslal: Ut 08.11.05 10:15Odpovedať s citátomNávrat hore

spis by jsem se podival do starsich casopisu z dob kdy tyhle 8bity frcely mam na mysli elektroniku a spol nebo neco podobneho....
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
maro
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.06.2006

PríspevokZaslal: St 21.06.06 11:13Odpovedať s citátomNávrat hore

Prestuduj http://ci5.speccy.cz/
pahreba
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Ne 13.08.06 18:16Odpovedať s citátomNávrat hore

p55p napísal:
mam taku otazku, pre tych ktori vlastnili tento comp
neviete mi niekto poradit ako rozbehne disketu?? mam tam pripojenu 5.25" mechaniku a ani za svet neviem, ako nacitat veci z diskety..
pozeral som do knizky, ale tam je napisane iba ako rozbehnut magnetofon (a to na mechaniku neplati)..

das iba prikaz run ale skus pozriet tuto stranku je to tam popisane http://home.tiscali.cz:8080/mts.zxs/faq.htm

nasiel som este aj manual k mechanike tu je http://home.tiscali.cz:8080/mts.zxs/
maro
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 14.08.06 5:20Odpovedať s citátomNávrat hore

uz som napisal vyssie jednu adresu, ale musim uviest, ze disketova mechanika sa volala D40-D80 pozri http://ci5.speccy.cz/docs/d40d80.php je tam lepsi navod. Mna by zaujimalo pripojenie pripojenie bezneho teraz dostupneho FDD.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.11.2005

PríspevokZaslal: Št 04.01.07 9:16Odpovedať s citátomNávrat hore

maro napísal:
uz som napisal vyssie jednu adresu, ale musim uviest, ze disketova mechanika sa volala D40-D80 pozri http://ci5.speccy.cz/docs/d40d80.php je tam lepsi navod. Mna by zaujimalo pripojenie pripojenie bezneho teraz dostupneho FDD.

Ja som mal didactic compact a na disketu da pristupovalo prikazom load *" myslim...skus

LCD:Philips 190P7ES, Skrina:Thermaltake Bach VX, Maticna doska:ASUS P5K Deluxe Wifi, Procesor:Core 2 Duo E6750 2660@3200MHz, FSB:DRAM 1:1, AC Freezer Pro7, Ram:2x1GB Kingstone 800MHz Dual CL4 Kit, Grafika:ASUS nVidia 6600GT 128MB+Zalman VF700 AlCu, Zdroj:Seasonic M12 500w, Audio:SoundBlaster Audigy 4, RAID 0:2xWD 320GB/16MB SATA II., HDD Data:SAMSUNG 1TB/32MB ECO, SATA II., DVD-RW: LG A4160, Mys:Logitech MX1100 Laser, Bluetooth:MSI 100m...
maro
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 04.01.07 9:40Odpovedať s citátomNávrat hore

Ale didaktik nema bios. tak asi nenajde mechaniku a tak treba niejake prisposobenie a aj prepojenie. Je to zlozitejsie ako sa zda.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.05.2008

PríspevokZaslal: Pi 30.05.08 18:12Odpovedať s citátomNávrat hore

ja osobne vlastim DIDAKTIK M,ale len mag.som k nemu pouzival.Potom zacali vyrabat aj s orig.mechanikou a ked sa dobre pametam tak na citanie disk.sa zadaval asi v tejto podobe prikaz:"Load",alebo"*".Skus.cau
D4NIEL
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.12.2009

PríspevokZaslal: Ne 03.01.10 13:26Odpovedať s citátomNávrat hore

ja co mam didaktik a hraval som nanom hry z diskiet tak stacilo stlacit R a enter
Zaslať odpoveď