IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @257
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Chcete darček pre svoje dieťa

Odpovedzte na otázky a vyhrajte! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Aj ty si hokejový odborník?

Neseď iba pred televízorom a dokáž s vlastným tímom, že na to máš. www.hrajhokej.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Lacné ubytovanie pri Balatone

Ubytuj sa teraz až s 50% zľavou Akciové zľavy na viac ako 1000 ubytovaní szallasguru.sk

DFI Infinity UltraII-M2 / chladic na chipsete

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
hawo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.12.2005

PríspevokZaslal: Št 19.10.06 11:46Odpovedať s citátomNávrat hore

nema niekto skusenosti s tou zakladnou doskou a vie mi povedat rozmer chladica na chipsete a vzdialenost medzi dierami na nom?? rozmyslam ze vymenim za CoolerMaster BlueIce Pro RR-NCW-L4E1-GP a ten ma rozmeri 40x40 a cely 43,5 x 43,5 ??? a ci mi nahodou neviete odporucit daco thx

Viete aky je rozdiel medzi Windows userom a Mac userom ? Ked dostane windows user chut na prazenicu ide obchodu, kupi si vajcia a spravi si ju. Mac user si naklonuje sliepku, umelo ju oplodni pocka az nakladie vajcia z tych si spravi prazenicu a este tvrdi ze je ovela lepsia ako ta od windows usera
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
Zaslať odpoveď