IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @228
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Súťaž o LEGO® duplo®

Vyhrajte prekvapenie pre svoje detičky! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Liek na hokejovú horúčku

Zahraj si online hokejovú manažérsku hru a bojuj so svojim tímom o víťazstvá www.hrajhokej.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Auto žiarovky - dobré ceny

Vyššia svietivosť, dlhšia životnosť. Lepšie osvetlenie pre vyššiu bezpečnosť. www.autok.sk

Delikátny problém s pripojením na Router

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
DAVIDAVID
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.01.2008

PríspevokZaslal: Ne 23.10.11 22:50Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte, mám takýto delikátny problém - Na internet som pripojený cez wifi na môjho suseda, ktorý je odo mňa asi cez 5 stien a na 30 metrov -> veľmi slabučký signál. On má zaheslovaný router, ja od jeho routera heslo mám, ale nemôžem sa k nemu fyzicky dostať. Momentálne som na neho napojený pomocou mojho Routera - Air Live WL-5460 AP v2 - v móde Client. To je pre mňa ale veľmi nevýhodné, pretože musím mať dlhú anténu cez stred izby a navyše aj sieťový kábel. Aby som toto obyšiel kúpil som si malú USB Wifi haluz na pripájanie sa na Wifi siete - s ktorou samozrejme nedočiahnem od môjho PC k jeho routru. Vedel by mi niekto pomôcť, s konfiguráciou routera ? - má viacero módov(AP,Reapeter,Client,Bridge,WISP...) ale ani na jednom sa mi nedá pripojiť do internetu, na router sa pripojiť dokážem. Ide mi o to, chcel by som router položiť do stredu a používať ho ako Access point.

Nejaké návrhy ?

CPU:Intel C2Q q9550, 2.84 Ghz,12MB L2 Cache,1333 FSB| MB: MSI P45 Platinum| RAM: CORSAIR DDR2 3x2048MB 1066MHz | VGA :MSI N460GTX Taloon Attack | HDD:750GB SATA II 32 MB Cache + 1500GB Samsung mampičiaký | MONITOR: Asus VW163S 19° | REPRO : Genius hf 6000
| MOUSE : X7, 600dpi - 2500dpi LASER, Fire Button (3x) | KEYBOARD : BENQ - MultiMedia Keyborard
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
majky358
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.06.2008
Vek: 18

PríspevokZaslal: Po 24.10.11 22:16Odpovedať s citátomNávrat hore

WISP a Repeater by mali vtom prípaden fungovať ak sa chceš pripojiť s wifi anténou na ten AP, pozri web produktu, je to tam celkom fajn napísanie, taktiež treba skontrolovať ostanú konfiguráciu, skúsiť pingovať zariadenia, IP, či nieje chyba niekde inde.

Zaslať odpoveď