Obsah fóra
PravidláRegistrovaťPrihlásenie




Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie. [ Príspevkov: 3151 ] Choď na stránku: predchádzajúca 1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 106 ďalšia

Aký typ stravovania preferujete?
 Všežravec 46% 46% [ 86 ]
 Mäsožravec 21% 21% [ 39 ]
 Vegetarián 3% 3% [ 5 ]
 Vegán 1% 1% [ 1 ]
 Nezdravo sa stravujúci 14% 14% [ 27 ]
 Diéta zdravotná 1% 1% [ 2 ]
 Diéta dobrovoľná 5% 5% [ 10 ]
 Bio potravinár 3% 3% [ 6 ]
 Strava z polotovarov (Maggi zvratky/vifon/praškove omačky,...) 5% 5% [ 9 ]
 Iné 2% 2% [ 4 ]


Celkom hlasov : 189

AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Debata o jedle

Registrovaný: 26.07.08
Príspevky: 5101
Témy: 99
Bydlisko: Bratislava
Príspevok NapísalOffline : 20.08.2012 8:37

Omyl, fruktóza je ďaleko horšia ako rafinovaný cukor. Denný limit pre dospelého človeka je 70 gramov fruktózy. Cukor sa ti v tele štiepi na jeden diel glukózy a jeden diel tuku. Glukózu spotrebuje mozog, svaly, srdce a iné orgány. A čo je hlavné, cukor sa spracováva v žalúdku. Fruktózu spracúva pečeň (preto ju pri dávkach väčších ako 70g denne poškodzuje) a rozloží ju na 4 diely tuku a jeden diel glukózy Takže z jedného gramu cukru polovicu spotrebujú orgány a polovica sa premení na tuk, ktorý telo väčšinou spáli. Z jedného gramu fruktózy máš 80 percent tuku, 20 percent glukózy a zaťaženú pečeň ;)

The Skinny on Obesity - http://www.youtube.com/watch?v=0ndTEu_qDGA







_________________
Notebook: Lenovo G580 Myš: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7) Mobil: Omnia W
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Debata o jedle

Registrovaný: 20.10.08
Prihlásený: 21.06.22
Príspevky: 2602
Témy: 31
Bydlisko: Bratislava
Príspevok NapísalOffline : 20.08.2012 8:42

Rec bola o jedeni jablk PRED SPANIM. Vacsina z tych sacharidov sa ti vecer premeni na tuky, kedze mas spomaleny metabolizmus.







_________________
Desktop: iMac 21" CPU: i5 2.7GHz RAM: 4 GB DDR3 1333MHz GPU: AMD Radeon HD 6770M 512MB RAM HDD: 1TB 7200 rpm OS: Mac OS X Lion Desktop: CPU: AMD Phenom II x4 BE 955 3.2@3.6GHz 1.35@1.30V CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 880GM-UD2H RAM: 2x2 GB Kingston 1333MHz GPU: MSI HD 6850 Cyclone 1GB PSU: Seasonic S12II-620 620W HDD: Seagate Barracuda 7200.12 1TB Case: CoolerMaster Elite 333 LCD: 22" LG flatron W2261VP Keyboard: Microsoft Comfort Curve 2000 Mouse: Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 OS: Windows 8 Notebook: Macbook Pro 13" CPU: i5 2.4GHz RAM: 4 GB DDR3 1333MHz GPU: Intel HD Graphics 3000 384MB RAM HDD: 500GB 5400 rpm OS: Mac OS X Lion Tablet: iPad 2 64GB 3G Phone: HTC Desire S Phone: iPhone 8GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Debata o jedle

Registrovaný: 23.03.09
Príspevky: 3043
Témy: 49
Bydlisko: Trnava
Príspevok NapísalOffline : 20.08.2012 9:00

Tvl. to aby clovek nejedol ziadne ovocie, inak sa mu poskodi pecen :rolleyes: . Takze ovocie len doobeda a poobede a vecer len zelenina a bielkoviny...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.07.09
Prihlásený: 19.04.22
Príspevky: 164
Témy: 39
Bydlisko: Senec
Príspevok NapísalOffline : 20.08.2012 13:18

Ominous píše:
Tvl. to aby clovek nejedol ziadne ovocie, inak sa mu poskodi pecen :rolleyes: . Takze ovocie len doobeda a poobede a vecer len zelenina a bielkoviny...


teraz si to napisal spravne :clap: teda ked sa na to pozerame z pohladu cloveka ktory chce mat vyformovanu postavu, resp. z pohladu kulturistiky...

Citácia:
Rec bola o jedeni jablk PRED SPANIM. Vacsina z tych sacharidov sa ti vecer premeni na tuky, kedze mas spomaleny metabolizmus.

presne







_________________
MB: GIGABYTE 970a DS3P AM3+ CPU: AMD FX6300 vishera 3,5Ghz CPU COOLER: zatial stockBOX VGA: MSI R9 270x HAWK 2GB HDD: Western Digital 320GB ***RAM: 8Gb A-DATA XPG gaming series CASE: Corsair 300r PSU: ZALMAN 450GS DVD: zatial ziadna :( MONITOR:ASUS VW222 22" SMARTPHONE: HUAWEI P9 Lite + 64gb MSD, Tablet Galaxy TAB 2 7.0
Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok Napísal autor témyOffline : 20.08.2012 17:43

dway-rock píše:
Dufam ze si to myslel ironicky. Lebo z jablka clovek urcite neschudne... jablko obsahuje fruktozu teda cukor, nie komplexne sacharidy. To ze tvoja kamaratka schudla 65kg zapricinilo ze sa asi vyhybala tukom a jedla pravidelnejsie...Pri ludoch s hmotnostnou kategoriou SUMO to tak byva ze staci troska pozmenit stravovanie a vaha ide rychlo dole...Samozrejme ze vela zavisi aj od metabolizmu...

Pri mede plati to iste

Ominous, ked budes zrat denne 10 kil jablk tak priberes... je rozdiel medzi komplexnym a jednoduchym sacharidom

Pri mede to neplatí, med pri správnich dávkach napomáha pri ličbe obezity.
Keby sa krava krmila jablkami tak maslo má príchut po jablkách, mlieko to neviem lebo to nemôžem, volakedy som krmil kravy na družstve a sipali sa im čisté jablká, chrúmali ich jak divé a riadne dojili, normalne ked sa rano krava podojila tak dala 29 L mlieka, to mlieko normalne vonalo po ovocí, večer sme zastavili chladničku aby sa netočila vrtula, smotanka sa usadla a zobral som si ráno 100 L smotany, perfektná zmrzlina a šlahačka z toho bola, bolo to neskutočne dobré a zdravé :P


Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok Napísal autor témyOffline : 20.08.2012 21:53

Z prednašky zoologickej histologie:

12 jablk za denne má na pečeň rovnaký vplyv ako pol litra 40 % alkoholu denne


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.11.07
Príspevky: 2068
Témy: 85
Príspevok NapísalOffline : 20.08.2012 23:27

Ktore sladidlo je zdravsie ? Med alebo javorovy sirup ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Debata o jedle

Registrovaný: 26.08.10
Prihlásený: 29.01.22
Príspevky: 1495
Témy: 58
Príspevok NapísalOffline : 21.08.2012 0:26

ja som si dal teraz tuniaka v paradajkovejomačke a donho si pridal ešte trochu kečupu a kremžskej horčice.. spravilo to skvelu aromu.. s hriankami to bolo super + domaca limonada







_________________
ALL TIME best actors : Christian Bale, Denzel Washington, Tom Hardy
Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok Napísal autor témyOffline : 21.08.2012 6:24

Peterson píše:
Ktore sladidlo je zdravsie ? Med alebo javorovy sirup ?

Najlepšie je včelí med, do čaju alebo kávi ho treba pridat ked teplota klesne pod +40C aby sa nezničili liečivé učinky medu, med ked dosiahne teplotu + 45C sa fakticky stáva jed, vzniká metilfurfural a všetky stopové a vytamínové prvky sa zničia, začínajú sa pálit bielkoviny.
Praví med každý krištalizuje okrem čistého agátového medu, farba medu je podmienená prostredím a pôdov, farbivo je z miazgy rastliny a jéj peľu, najrichlejšie krištalizuje repkový med, ten po vytočení za 5 dní skrištalizuje na kameň, nieje v nom poblém zlomit čepeľ noža.
Med sa stekutí v termokomore za 24hod. pri nastavení teploty + 37C.
Najkvalitnejší je med medovicový z jedlí, má najsilnejšie antibakterialne účinky, v auguste medujú jedle, najviac jedlí je v Bardejove a okolí Bajdejova a spiša, farba je tmavá z odtienom olivovohnedej, temer až tmavozelený.
Takí med byva aj v CZ a to na Vysočine, od Prahy hore a Šumava, začiatok jedlovích lesóv je už Jihlavá k Prahe, tohoročná ponuka Nemecka takého medu čo kúpia je 200KČ v sudoch a vyšplhá sa cena na 250 KČ, nieje medovice a kde je tak za to tolko zaplatia, cena v Nemecku je 25 Eur v predaji

Javorový sirup je prirodzený produkt - miazga stromu, najviac sa ho vyrobí v Canade, tvrdia že vraj má protirakovinovotvorné účinky, možná je to tak že,, jedna baba povedala.

// pridané po 2 minútach od posledného príspevku

neutroN píše:
ja som si dal teraz tuniaka v paradajkovejomačke a donho si pridal ešte trochu kečupu a kremžskej horčice.. spravilo to skvelu aromu.. s hriankami to bolo super + domaca limonada

Ja pijem čistí tomat, narar 0,720 L, je to velmi zdravé, tomat dáva rybe perfektnú chut a správnu arómu


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Debata o jedle

Registrovaný: 11.02.09
Prihlásený: 28.03.23
Príspevky: 2208
Témy: 145
Bydlisko: Liptovský M...
Príspevok NapísalOffline : 21.08.2012 9:21

A sakra, dozvedel som sa to o tom mede prave ked som minul flasku medu ktorym som si sladil caj. Daval som si ho tam hned.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.12.08
Prihlásený: 15.06.22
Príspevky: 18912
Témy: 479
Bydlisko: Považská By...
Príspevok NapísalOffline : 21.08.2012 9:50

To som vedel, ze ked ho das do horuceho tak sa znici to zdrave ale co ho mam merat teplomerom?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Debata o jedle

Registrovaný: 26.07.08
Príspevky: 5101
Témy: 99
Bydlisko: Bratislava
Príspevok NapísalOffline : 21.08.2012 9:57

Keď sa môžeš napiť bez toho, aby si sa popálil, vtedy tam môžeš dať med :)







_________________
Notebook: Lenovo G580 Myš: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7) Mobil: Omnia W
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Debata o jedle

Registrovaný: 16.08.09
Prihlásený: 29.08.22
Príspevky: 422
Témy: 19
Bydlisko: Šoporňa
Príspevok NapísalOffline : 21.08.2012 14:22

pečené prasa
Debata o jedle


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.12.08
Prihlásený: 15.06.22
Príspevky: 18912
Témy: 479
Bydlisko: Považská By...
Príspevok NapísalOffline : 21.08.2012 14:57

Pekne, hlavne ked som hladny.. :D


Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok Napísal autor témyOffline : 21.08.2012 16:23

Tak také prasa si dávam každí mesiac v robote, naša trvalá tradícia


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Debata o jedle

Registrovaný: 11.02.09
Prihlásený: 28.03.23
Príspevky: 2208
Témy: 145
Bydlisko: Liptovský M...
Príspevok NapísalOffline : 22.08.2012 7:38

Debata o jedle

Tak dnes mi dosiel takyto med od kolegovho susedu vcelara.
Farba je dost svetla, a na vrchu je nejaka biela vrstva.
Co by ste povedali aky je to druh medu? A co je to biele na vrchu?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Debata o jedle

Registrovaný: 23.03.09
Príspevky: 3043
Témy: 49
Bydlisko: Trnava
Príspevok NapísalOffline : 22.08.2012 11:20

Asi pastovany a to biele co ti ja viem, ale vyzera to divne :D


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Debata o jedle

Registrovaný: 18.11.09
Prihlásený: 31.03.24
Príspevky: 4445
Témy: 78
Bydlisko: Brno
Príspevok NapísalOffline : 22.08.2012 14:21

Taký biely som ešte nikdy nevidel, ale toto som našiel o ňom na internete ak by niekto nevedel, čo je to zač:

Netečie, netuhne a má výbornú jemnú chuť.
Pastový med, ktorý bol spracovaný hneď po vytočení má zachované všetky biologicky aktívne látky.
Ak je med uskladnený v chladnej a suchej miestnosti vydrží i niekoľko rokov v nezmenenej kvalite a nestvrdne.







_________________
DESK: (AMD R7 5800X + Noctua NH-U12S redux | ASUS TUF GAMING B550-PLUS | Kingston Fury Beast Black 32GB DDR4 3200 CL16 | Gigabyte OC Gaming RTX 4080 Super 16GB GDDR6X | LG BD ROM | Seasonic Focus GX 750 Gold | Fractal Define R5 Blackout Ed.) + Samsung G9 Neo (49", DWQHD, miniLED, 240Hz) + ROG Strix NX Wireless Deluxe + Logitech MX Vertical + Logitech Z-906
NB: MacBook Pro 13" 2020 (M1 | 16GB DDR4 | 256GB NVMe SSD | Space Gray), Dell XPS 15 9560 (Intel Core i7 7700HQ | 12GB DDR4 | GeForce GTX 1050 | 256GB NVMe SSD | FHD IPS)
MISC: Samsung Galaxy S21 Ultra (256GB | Shadow Silver | Android 14), iPad Pro 12,9" 2021 (M1 | 256GB | Space Gray | iPadOS 17)
CAM: SONY α6300 + Tamron 17-70mm f/2.8 Di III-A VC RXD, RODE VideoMic Pro TV: PANASONIC VIERA TX-L39E6EK + Chromecast 4 w/ Google TV
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Debata o jedle

Registrovaný: 11.02.09
Prihlásený: 28.03.23
Príspevky: 2208
Témy: 145
Bydlisko: Liptovský M...
Príspevok NapísalOffline : 22.08.2012 15:05

Toto nie je pastovany med, je to dost tuhe. Mam aj jednu flasku pasovaneho medu, ale toto nebolo ono.

// pridané po 2 minútach od posledného príspevku

Podla mna to bude kvetovy med, ten byva taky biely. Pise sa, ze je zdravsi a lahsie stravitelny ako tmavy med.







_________________
"Only a warrior chooses pacifism, others are condemned to it."
- unknown author
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.12.08
Prihlásený: 15.06.22
Príspevky: 18912
Témy: 479
Bydlisko: Považská By...
Príspevok NapísalOffline : 22.08.2012 15:06

Pockajte na hornaka ten vam povie co je to zac a aj ako sa to vyraba.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Debata o jedle

Registrovaný: 11.02.09
Prihlásený: 28.03.23
Príspevky: 2208
Témy: 145
Bydlisko: Liptovský M...
Príspevok NapísalOffline : 22.08.2012 15:07

no ved cakam :D. Vyzera to skoro tak isto ako tento: http://trebonsky-med.cz/obchod/index.ph ... ucts_id=30 akurat ze ja mam ste o cosi belsi. Aj ta biela skvrna co sa schovava za etiketou je taka ista ako mam ja vo flaske :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.06.10
Príspevky: 2086
Témy: 134
Bydlisko: Sučany
Príspevok NapísalOffline : 22.08.2012 17:03

Je to med s plesnou na povrchu. :lol:







_________________
CPU:i9 9900k delid-lapovanie jadra,MB:Aorus Z390 Pro,COOLER:Noctua Nh-D15,Ram:HyperX 32GB 4x8 3200MHz ,GPU:MSI Gaming Trio RTX 2080 TI,SSD:Plextor M8Pe 512GB,HDD:Seagate Barracuda 2TB,CASE:Fractal Design Define R6,PSU:Corsair RM750x,OS:Windows 10 Profesional
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Debata o jedle

Registrovaný: 25.08.07
Prihlásený: 18.04.24
Príspevky: 17072
Témy: 109
Bydlisko: Košice
Príspevok NapísalOffline : 22.08.2012 17:15

podla mna je to klasicky repkovy med







_________________
PC: Asrock Fatal1ty E3V5 OC, Xeon E3 1230v5@4,1GHz + Scythe Ninja 4, Gainward phoenix GS gtx1070, 480GB SSD Kingston UV400 + 10TB storage, 16GB ddr4 kit Kingston@2400MHz, Super Flower 550W gold, NZXT S340, HP E272q QHD IPS, Razer Abyssus V2, FiiO E12 + Hifiman HE400i
NB: HP Victus 16, Ryzen5 5600H, RTX3060, 16 GB ram, 1 TB ssd, FHD IPS 144Hz, Bang&Olufsen
NB2: Dell Vostro 7570, i5-7300HQ, gtx 1060, 8 GB ram, 128 GB ssd+1 TB hdd, FHD IPS, W10Pro
MT: Galaxy A52s 5G. CAR: Leon ST 2016 Cupra 265 manual, Arona 2019 1,0TSI 85kW
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Debata o jedle

Registrovaný: 11.02.09
Prihlásený: 28.03.23
Príspevky: 2208
Témy: 145
Bydlisko: Liptovský M...
Príspevok NapísalOffline : 22.08.2012 17:39

repkovy je vraj najvzacnejsi http://www.naturehoney.sk/news/repkovy-med/







_________________
"Only a warrior chooses pacifism, others are condemned to it."
- unknown author
Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok Napísal autor témyOffline : 22.08.2012 20:40

Ten odfotení pohár je repkový med, na povrchu je tzv. oxid ktorí sa vysuší a zabranuje tahaniu vlhkosti za určitích podmienok, repkový med nie je vzácny ale je vhodný pre diabetikov, má 0.114% sacharózy, je chutný a výživní, repkový a slnečnicový med ma najviac kyseliny. Repkový med po vytočení za 5 dní skryštalizuje na kameň, preto ho niektorí moc neoblubujú, oblubujú ho ked je pastovaný. Najviac sacharózy má agátový med, až 12%, pri vytočení má až 20% sacharózy, každí deň sacharóza klesa lebo sú v mede chemická procesy, sú to vylučky hltanovích žliaz včiel, obsahujú kyseliny, najviac kyselinu solnú, kyselina mení nektár - hroznový cukor na iné cukry, podiela sa na štiepaní sacharózy
Najvzácnejší med je z mäty a medovicový med, najkvalitnejší medovicový med je z jedle a je aj najviac platený vo výkupe, farba medovicového medu je od miazgy stromu alebo rastliny, nie je pravidlo že čím černejší med tím kvalitnejší, najčernejší med je z Modřínu - červený smrek, chut medovicového medu je rozdielna, medovica byva aj na tabáku, jej farba je bordovo vyšňovo fialová, cítit to jak po tabaku z orchvou príchutou, medovicu tvorí voška ktorá parazituje na mladích vyhonkoch stromu a rastlín, vošku roznášajú mravce


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.11.07
Príspevky: 2068
Témy: 85
Príspevok NapísalOffline : 22.08.2012 21:56

Hornak, ktory med je najvhodnejši pre alergikov, obsahuje najmenej alergenov ? Jeden včelar mi odporučal agatovy, dobre poradil ?


Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok Napísal autor témyOffline : 22.08.2012 22:26

Agátový med má najmenej peľu, med mosí byt jesne bledozelenkavý až svetlý, nie tmavožltý žltý, v tmavožltom mede je peľ z ovocných stromov a trniek.
Skorej by som povedal že najvhodnejší je z jedlovéj medovice, tam žiaden peľ nieje.Toho roku je problém že tem med na slovensku nieje, ešte sú vlanajšie zásoby ale tých už moc nieje, ten kúpiš v Bardejove temer 10€ za 950 gr.
Aj čistý agátoví med je vhodný, najčistejší agátový med je bud z roja ked sa počas kvitnutia a medovania agátu vyrojil alebo pri tretej znáške z agátového lesa, to jest ked včelár svoje včely vozí k porastom agatového lesa.
Ja som vozil včely pri komarno, potom som išiel do Carovín, potom som išiel do Zlatna, potom som išiel do Skýcova, Maval som na 1 včestvo skoro 200 Kg agátového medu, boli roky ked som vytočil na jedno včelstvo temer 400 Kg medu, posledný agátový med bol priezrační jak voda


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Debata o jedle

Registrovaný: 20.10.08
Prihlásený: 21.06.22
Príspevky: 2602
Témy: 31
Bydlisko: Bratislava
Príspevok NapísalOffline : 23.08.2012 1:08

No hej s medovicovymmedom je teraz tazko, som sa bavil s Tomkom na farmarskom trhu a nebolo mu velmi do smiechu.







_________________
Desktop: iMac 21" CPU: i5 2.7GHz RAM: 4 GB DDR3 1333MHz GPU: AMD Radeon HD 6770M 512MB RAM HDD: 1TB 7200 rpm OS: Mac OS X Lion Desktop: CPU: AMD Phenom II x4 BE 955 3.2@3.6GHz 1.35@1.30V CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 880GM-UD2H RAM: 2x2 GB Kingston 1333MHz GPU: MSI HD 6850 Cyclone 1GB PSU: Seasonic S12II-620 620W HDD: Seagate Barracuda 7200.12 1TB Case: CoolerMaster Elite 333 LCD: 22" LG flatron W2261VP Keyboard: Microsoft Comfort Curve 2000 Mouse: Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 OS: Windows 8 Notebook: Macbook Pro 13" CPU: i5 2.4GHz RAM: 4 GB DDR3 1333MHz GPU: Intel HD Graphics 3000 384MB RAM HDD: 500GB 5400 rpm OS: Mac OS X Lion Tablet: iPad 2 64GB 3G Phone: HTC Desire S Phone: iPhone 8GB
Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok Napísal autor témyOffline : 23.08.2012 6:07

Z Tomkom jedine mladím.
Starí Dr.Karol Tomka zomrel na rakovinu kostí toho roku, ich firma už nemala posledné 3 roki žiaden zisk, a tažko budú mat zisk ked im nechcu predat med lebo starí Tomka bol podvodník čo nasluboval hory doly a nevyplatil med a propolis, mnoho včelarov sa až raduje že otrčil kopitá starí Tomka, volakedi choval včely než začal podnikat, odo mna sa učil jak na včely, jeho práca a včelárenie boli tak povediac nulové. Neni to len že dačo vyčítal z kníh o včelách, Teraz sa dal včelarit mladí Tomka lebo mu inšie ani nezostalo
Z medovicovym medom je toho roku problém lebo není celkovo za to slávne počasie. Ja mám medovicový med, nepredavam na dobierku, a nie je problem predat.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Debata o jedle

Registrovaný: 11.02.09
Prihlásený: 28.03.23
Príspevky: 2208
Témy: 145
Bydlisko: Liptovský M...
Príspevok NapísalOffline : 23.08.2012 7:24

Ako vnimaju bezny vcelary na Slovensku svoju pracu? Zda sa im ze ten obchod prosperuje alebo ich pri tom drzi hlavne to ze je to ich konicek?







_________________
"Only a warrior chooses pacifism, others are condemned to it."
- unknown author
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie. [ Príspevkov: 3151 ] Choď na stránku: predchádzajúca 1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 106 ďalšia


Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Debata o jedle

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2, 3, 4, 5 ]

v Jedlo, pitie a varenie

131

4501

23.07.2017 12:10

michalesku Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Fajčiarska debata

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1 ... 4, 5, 6 ]

v Zdravie, medicína, choroby a liečenie

166

11302

06.05.2012 8:51

Suliik Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Košická debata

v Krčma

9

741

27.05.2014 20:50

Mego Zobrazenie posledných príspevkov


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Skočiť na:  

Powered by phpBB Jarvis © 2005 - 2024 PCforum, webhosting by WebSupport, secured by GeoTrust, edited by JanoF
Ako väčšina webových stránok aj my používame cookies. Zotrvaním na webovej stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.
Všeobecné podmienky, spracovanie osobných údajov a pravidlá fóra