| Autor | Správa |
blackdragon
 Užívateľ
 Založený: 18.05.2007 Príspevky: 24 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Po 01.10.07 17:09 |   |
Caute.
Zhaname do teamu jedneho veseleho a pohodoveho cloveka.
Jedna sa o pracu kde je potrebne vediet min. zaklady SQL-ka (MS Access a Excel + dobre ovladanie SQL-ka su len vyhodou).
Potrebne ovladat Anglicky jazyk (slovom & pismom).
DESCRIPTION:
* Responsible for maintaining and enhancing the integrity within the datawarehouse architecture.
* Support EMEA finance users on the use of the current data in datawarehouse Reporting Tool.
* Undertake root cause analysis for reporting issues and design appropriate solutions together with the business
* Root cause analysis and resolution of all datawarehouse Anomalies,
* Project manage small projects, relating to, understanding the issue, working with the Data Architects to come up with an appropriate solution, testing and implementation.
* Provide cover and assistance to central Data Warehouse team when required
* Subject Matter Expert for datawarehouse
* Involved in the validation of code drops for in relation to new order management system.
Necessary
· Understanding of principles of relational databases.
· Ability to write basic SQL against databases
Nice To Have
· Experience of managing small projects.
· Business analysis background
Nastupny dohodou (min. 40000 Sk).
Mnozstvo dalsich benefitov (bezplatne stravne listky, prispevky na jazykove kurzy, bezplatne sportove aktivity...atd.), sluzobny notebook, sluzobny internet. A v neposlednom rade SUPER kolektiv.
Dalsie info len vaznym zaujemcom. Pozicia je otvorena max. do 13.12.2007 |
| |
   |
 |
blackdragon
 Užívateľ
 | Zaslal: Št 22.11.07 13:20 |   |
Vsetci mate perfekty job?  |
| |
   |
 |
MuFFin0
 Užívateľ
 Založený: 29.10.2007 Príspevky: 141 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Ut 27.11.07 14:07 |   |
| blackdragon napísal: | Vsetci mate perfekty job?  | ani ne ale asi viac ludi nevie v SQL a ta ponuka je tak dobra ze tomu asu nikto neveri...  |
| |
  |
 |
Poki
 Užívateľ
 Založený: 19.06.2005 Príspevky: 2646 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Ut 27.11.07 16:25 |   |
ja som veslely pohodovy sranda bude si pis ale robit to neviem nevadi? tak mi staci polka platu  |
_________________ ≡v≡ | |
   |
 |
blackdragon
 Užívateľ
 | Zaslal: Ut 27.11.07 19:41 |   |
| MuFFin0 napísal: | ani ne ale asi viac ludi nevie v SQL a ta ponuka je tak dobra ze tomu asu nikto neveri...  |
Nikto od vas nachce vytvaranie a administraciu databaz... Treba vediet robit selekt-y, join-y, vnorene selekty a par dalsich ptakovin a treba mat trochu aj prax v pouzivani SQL. Ostatne sa nauci clovek pocas prace.
BTW, tu ponuku som sem dal umyselne koli tomu, ze som ocakaval, ze prave tu by sa niekto taky mohol najst...no co uz
Ver mi, ze ten job je dobry. )) |
| |
   |
 |
blackdragon
 Užívateľ
 | Zaslal: Ut 27.11.07 19:42 |   |
| Poki napísal: | ja som veslely pohodovy sranda bude si pis ale robit to neviem nevadi? tak mi staci polka platu  |
Poki...smolka... Nikto nebude robit za teba...aj ked tej roboty nie je nijako vela...  |
| |
   |
 |
MuFFin0
 Užívateľ
 | Zaslal: Ut 27.11.07 19:43 |   |
| blackdragon napísal: | Nikto od vas nachce vytvaranie a administraciu databaz... Treba vediet robit selekt-y, join-y, vnorene selekty a par dalsich ptakovin a treba mat trochu aj prax v pouzivani SQL | a po Slovensky ??? toto bude asi ten problem (neviem vobec co to je SQL,databazy viem robit akurat tak v access-i)...praca mozno v pohode,plat vynikajuci, no skoda ze v tom vobec neviem... |
| |
  |
 |
Flety
 Užívateľ
 Založený: 26.11.2006 Príspevky: 4109 Bydlisko: HE(Humenne) - KE Vek: 18
 | Zaslal: Ut 27.11.07 19:56 |   |
no ja by som isiel problem je v tom ze nemam 18, som na zakladke byvam v humennom a s php a mysql som nedavno zacal aj ked to viem celkom dobre takze take drobnosti ak by sa pre mna daco naslo tak to berem  |
_________________ Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5K CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 5-5-5-12 GPU: Saphire ATi Radeon HD5850 Toxic HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: Fortron Epsilon 700W LCD: LG L226W 1680x1050 2ms | |
       |
 |
vl4kn0
 Užívateľ
 Založený: 22.11.2007 Príspevky: 254 Bydlisko: 127.0.0.1
 | Zaslal: Ut 27.11.07 20:09 |   |
ponuka je to dobra:D vazne by som ani neveril. ale u mna plati podobne ako u kolegu Drakea. nemam osemnast. byvam v topolcanoch:D inak ovladam mysql, mysqli, namatkovo aj postgre sql:D aj anglicky viem. skoda no ze su to premna nepriaznive podmienky:D |
_________________ PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber... | |
     |
 |
snowangel
 Užívateľ
 Založený: 14.07.2006 Príspevky: 25 Bydlisko: Hlohovec
 | Zaslal: St 28.11.07 15:39 |   |
Ak by bol ten job v Trnave hlasim sa  |
| |
   |
 |
blackdragon
 Užívateľ
 | Zaslal: St 28.11.07 20:08 |   |
| snowangel napísal: | Ak by bol ten job v Trnave hlasim sa  |
BA |
| |
   |
 |
snowangel
 Užívateľ
 Založený: 14.07.2006 Príspevky: 25 Bydlisko: Hlohovec
 | Zaslal: St 28.11.07 21:43 |   |
Skoda..Ovladam SQL, s Accessom robim dost casto( Excel nespominam to je samozrejmost ) , mam slusne zaklady Oracle,teraz sa venujem studiu DWH, Data Mining , databazy to je moje, anglina - mierne pokrocily ( pravidelne citam anglicke manualy a odborne vecicky ), hovorenie to je horsie - ale treba ma nakopnut a ide aj to Okrem toho som dakedy programovala( Delphi, Java, pascal, C , VB) , teraz uz ani moc nee lenze pre IT sa zamestnat mimo Ba je dost velky problem A do Ba ist nechcem, mam k nej dost slusny odpor Co uz snad sa dozijem, ze si najdem pracu ktora ma bavi aj v Trnave ci v Trnavskom kraji  |
| |
   |
 |
blackdragon
 Užívateľ
 | Zaslal: Št 29.11.07 13:42 |   |
| snowangel napísal: | Skoda..Ovladam SQL, s Accessom robim dost casto( Excel nespominam to je samozrejmost ) , mam slusne zaklady Oracle,teraz sa venujem studiu DWH, Data Mining , databazy to je moje, anglina - mierne pokrocily ( pravidelne citam anglicke manualy a odborne vecicky ), hovorenie to je horsie - ale treba ma nakopnut a ide aj to Okrem toho som dakedy programovala( Delphi, Java, pascal, C , VB) , teraz uz ani moc nee lenze pre IT sa zamestnat mimo Ba je dost velky problem A do Ba ist nechcem, mam k nej dost slusny odpor Co uz snad sa dozijem, ze si najdem pracu ktora ma bavi aj v Trnave ci v Trnavskom kraji  |
Zaujimave...No hold, co narobim. ....drzim palce.  |
| |
   |
 |
MuFFin0
 Užívateľ
 | Zaslal: Št 29.11.07 14:35 |   |
hej a nestaci ze som z BA,neviem nic z SQL, ale mam chut pracovat a ucit sa, takze by ste ma trocha zaucili s SQLkom...v exceli nieco spackam,z accessu som maturoval...nestaci ? |
| |
  |
 |
Flety
 Užívateľ
 Založený: 26.11.2006 Príspevky: 4109 Bydlisko: HE(Humenne) - KE Vek: 18
 | Zaslal: Št 29.11.07 16:48 |   |
ludia nevsimli ste ze oni potrebuju poriadnych coderov ktori uz majku nejaku prax a vedia vo vsetkom pracovat?? tak tu predsa nepiste ty co poriadne ani nevedia ze co je to programovanie ani ty co nevedia nieco z ich poziadaviek  |
_________________ Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5K CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 5-5-5-12 GPU: Saphire ATi Radeon HD5850 Toxic HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: Fortron Epsilon 700W LCD: LG L226W 1680x1050 2ms | |
       |
 |
|