IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @197
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Dal som si poradiť

Mám sa na koho spoľahnúť. A vy? www.partnersgroup.sk

Často Vám opúchajú nohy?

Skúste DetoxiPan patentovaný japonský výrobok - testovaný a certifikovaný. www.detoxipan.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Auto žiarovky - dobré ceny

Vyššia svietivosť, dlhšia životnosť. Lepšie osvetlenie pre vyššiu bezpečnosť. www.autok.sk

Potrebujete peniaze?

Využite našu rýchlu pôžičku a súťažte o auto ŠKODA Fabia ! www.proficredit.sk

Datacomp.sk blombovanie-zaruka

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Vlad
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 13.08.2008

PríspevokZaslal: Pi 01.04.11 16:40Odpovedať s citátomNávrat hore

ak som to spravne pochopil, tak na fakture mas kazdy komponent zvlast, potom by nemal byt problem s reklamaciou kazdeho komponentu osobitne, myslim ze to fakt bude tym ze technici to robia ako na beziacom pase..
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
mato59
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.11.2009

PríspevokZaslal: Pi 01.04.11 17:57Odpovedať s citátomNávrat hore

HIISS napísal:
Nechapem jak blomba prenich ak su rotrhnute a zaruka plati dalej? to nejde do kopy
Tiez si si ho skladal?Blomba ma byt preto aby zistily ci bol otvarany a nie prenich.

Ano tiez som si ho poskladal sam, 2x som sa ich pytal ci davaju plombu, 2x mi povedali, ze ano, zaruka plati s plombou na pc ako celok, teda ked sa ti nieco pokazi iba im to tam odneses
a ked roztrhnes nalepky tak zaruka plati dalej na komponenty

RAM: 2x2GB PATRIOT GPU: GAINWARD GTX 460 768MB DVD 1: Samsung SH-S223L DVD 2: LG GH22NP20 HDD1: WD 640GB HDD2: Seagate Barracuda ST31000528AS 1TB PSU: Fortron FSPAX550-60APN 550W CASE: Eurocase ML5485 yellow LCD: Benq E2220HD OS: WIN 7 x64 FAN: back-92 mm, front-120mm keyboard: Logitech Media Keyboard 600 mouse: Razer DeathAdder mousepad: Roccat Taito speakers: Genius SP-Q16 headphones: Roccat Kave 5.1 phone: HTC Sensation
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkype
Zaslať odpoveď