|
 | | |
| Autor | Správa |
AReYco
 Užívateľ
 Založený: 01.09.2008 Príspevky: 392 Bydlisko: Žilina
 | Zaslal: Ne 25.01.09 23:14 |   |
ahoj...mám vistu...v pohodke som už napalil asi 20 DVD...a teraz prišlo jedno problemové dvd je to VIDEJKO nič chránené!!!
Načíta mi to do IMAGE....a keď mi vysunie DVD a vypíše hlášku, aby som vložil Čisté DVD....príde problém... DVD mi načíta ako keď vložíte čiste DVD klasika...ale nepokračuje v napalovaní...Cyberlink DVD suite sa otvorí na základné menu a akoby nič... proces prestane pokračovať, ale image mi vždy ostane...a zaberá miesto...aAspoň ak mi viete povedať cestu k image súboru kde to ukladá Cyberlink dakujem |
| |
      |
 |
prandof
 Skúsený užívateľ
 Založený: 27.12.2007 Príspevky: 5468 Bydlisko: Opičí ostrov, okres LV
 |
Cestu ukladania si pozri v nastaveniach (Settings, Preferences). Na "zálohovanie" DVD je najlepšie CloneDVD  |
| |
  |
 |
AReYco
 Užívateľ
 Založený: 01.09.2008 Príspevky: 392 Bydlisko: Žilina
 | Zaslal: Po 26.01.09 17:53 |   |
no problém je, že ale to akosi nemôžem nájsť...v nastaveniach mam iba jazyk aktualizacie a take somariny veľmi málo tam je toho |
| |
      |
 |
prandof
 Skúsený užívateľ
 Založený: 27.12.2007 Príspevky: 5468 Bydlisko: Opičí ostrov, okres LV
 |
Môžeš upresniť ten program ? Cyberlink DVD Suite má 790MB (čo ťahať určite nebudem) a je to súbor programov. V nastaveniach pozri "Folder temp" alebo hociaké nastavenie adresára. CloneDVD odporúčam tak či tak, máš tam slovenčinu a kopírovanie je hračka . |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |