IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @159
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Auto žiarovky - dobré ceny

Vyššia svietivosť, dlhšia životnosť. Lepšie osvetlenie pre vyššiu bezpečnosť. www.autok.sk

NIVEA proti celulitíde

Rad Q10 plus pre viditeľne pevnú a hladkú pokožku už za dva týždne. www.NIVEA.sk

Zhoď nadbytočné kilogramy

Rýchlo. Jednoducho. Trvalo. Za pomoci naturálnych produktov ! www.janinblog.com

CyberLink DVD suite malý problém

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
AReYco
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 01.09.2008

PríspevokZaslal: Ne 25.01.09 23:14Odpovedať s citátomNávrat hore

ahoj...mám vistu...v pohodke som už napalil asi 20 DVD...a teraz prišlo jedno problemové dvd je to VIDEJKO nič chránené!!!
Načíta mi to do IMAGE....a keď mi vysunie DVD a vypíše hlášku, aby som vložil Čisté DVD....príde problém... DVD mi načíta ako keď vložíte čiste DVD klasika...ale nepokračuje v napalovaní...Cyberlink DVD suite sa otvorí na základné menu a akoby nič... proces prestane pokračovať, ale image mi vždy ostane...a zaberá miesto...aAspoň ak mi viete povedať cestu k image súboru kde to ukladá Cyberlink dakujem
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkypeZobraziť autorove WWW stránky
prandof
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 27.12.2007

PríspevokZaslal: Po 26.01.09 0:09Odpovedať s citátomNávrat hore

Cestu ukladania si pozri v nastaveniach (Settings, Preferences). Na "zálohovanie" DVD je najlepšie CloneDVD
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
AReYco
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 01.09.2008

PríspevokZaslal: Po 26.01.09 17:53Odpovedať s citátomNávrat hore

no problém je, že ale to akosi nemôžem nájsť...v nastaveniach mam iba jazyk aktualizacie a take somariny veľmi málo tam je toho
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkypeZobraziť autorove WWW stránky
prandof
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 27.12.2007

PríspevokZaslal: Ut 27.01.09 0:51Odpovedať s citátomNávrat hore

Môžeš upresniť ten program ? Cyberlink DVD Suite má 790MB (čo ťahať určite nebudem) a je to súbor programov. V nastaveniach pozri "Folder temp" alebo hociaké nastavenie adresára. CloneDVD odporúčam tak či tak, máš tam slovenčinu a kopírovanie je hračka .
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď