IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @140
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Zaujímavé hračky a hry

Výber zo širokej ponuky hračiek a hier pre deti IKEA. www.ikea.sk

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Webhosting - akcia +9 mesiacov

K ročnému predplatnému až 9 mesiacov zadarmo pri prevode hostingu k nám. www.exohosting.sk

Čerstvý a voňavý domov?

Testovali sme Ambi Pur. Pozrite sa na prekvapivé výsledky experimentu! youtube.com/AmbiPur_SK

Zákaznícka zóna Môj Orange

Pozrite si podrobný rozpis hovorov, spotrebu alebo si aktivujte služby. www.orange.sk

crysis help

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
emajko159
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.10.2007

PríspevokZaslal: Ut 04.03.08 8:37Odpovedať s citátomNávrat hore

Dzimbo napísal:
neviem, mne sa zda ze neviditelnost na nich nefunguje, maju myslim termalne vydenie ale niesom si isty...ja som ich zabijal tak ze som po nic palil gulometom a ked sa dosatali ku mne tak som vytiahol brokovnicu a tam staci jedna rana a kaput"

jj. neviditelnost nefunguje na nich:( nakoniec som to tak spravil. nasiel som si dobru polohu, vystrelil som len tak nech vedia kde som a cakal som, po jednom som ich z brokovnicou daval. okrem toho, aj z tej najblizsej blizky ti jedna rana z brokovnice nestaci. musia byt dve.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkypeGoogle TalkFacebook
emajko159
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 05.03.08 17:08Odpovedať s citátomNávrat hore

pls ako mam znicit tu potvoru? som na lodi. popripade ako mam s tou zbranou co mam akurat v ruke zamerat ciel.

Thx
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkypeGoogle TalkFacebook
Dzimbo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 13.04.2007

PríspevokZaslal: St 05.03.08 18:03Odpovedať s citátomNávrat hore

musis najprv znicit tie mensie dela..najlepsie bazukou...potom ta lod pride nad teba a musis zameratkusok pod ten otvor a ten sa potom otvori natrvalo a tam to mozes rupnut

MB : Intel D946GZIS, CPU : INTEL Core 2 Duo E4500@2,20GHz RAM : Corsair 2 x 1GB 800mhz , VGA : ATI Radeon X1950GT HDD :SEAGATE BARRACUDA 200 GB, DVD-ROM : Optiarc DVD RW AD-7170A, OS : Microsoft Windows XP Professional SP3 PSU : Forton 300W
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkype
emajko159
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 06.03.08 16:04Odpovedať s citátomNávrat hore

Takze dakujem vam za rady. hru som uz presiel (aj vdaka vasej pomoci ).
Skoda len ze to bola tak kratka hra
Zaslať odpoveď