|
 | | |
| Autor | Správa |
emajko159
 Užívateľ
 Založený: 14.10.2007 Príspevky: 259 Bydlisko: Bratislava
 |
| Dzimbo napísal: | | neviem, mne sa zda ze neviditelnost na nich nefunguje, maju myslim termalne vydenie ale niesom si isty...ja som ich zabijal tak ze som po nic palil gulometom a ked sa dosatali ku mne tak som vytiahol brokovnicu a tam staci jedna rana a kaput" |
jj. neviditelnost nefunguje na nich:( nakoniec som to tak spravil. nasiel som si dobru polohu, vystrelil som len tak nech vedia kde som a cakal som, po jednom som ich z brokovnicou daval. okrem toho, aj z tej najblizsej blizky ti jedna rana z brokovnice nestaci. musia byt dve. |
| |
       |
 |
emajko159
 Užívateľ
 | Zaslal: St 05.03.08 17:08 |   |
pls ako mam znicit tu potvoru? som na lodi. popripade ako mam s tou zbranou co mam akurat v ruke zamerat ciel.
Thx |
| |
       |
 |
Dzimbo
 Užívateľ
 Založený: 13.04.2007 Príspevky: 2551 Bydlisko: Poprad
 | Zaslal: St 05.03.08 18:03 |   |
musis najprv znicit tie mensie dela..najlepsie bazukou...potom ta lod pride nad teba a musis zameratkusok pod ten otvor a ten sa potom otvori natrvalo a tam to mozes rupnut |
_________________ MB : Intel D946GZIS, CPU : INTEL Core 2 Duo E4500@2,20GHz RAM : Corsair 2 x 1GB 800mhz , VGA : ATI Radeon X1950GT HDD :SEAGATE BARRACUDA 200 GB, DVD-ROM : Optiarc DVD RW AD-7170A, OS : Microsoft Windows XP Professional SP3 PSU : Forton 300W | |
     |
 |
emajko159
 Užívateľ
 | Zaslal: Št 06.03.08 16:04 |   |
Takze dakujem vam za rady. hru som uz presiel (aj vdaka vasej pomoci ).
Skoda len ze to bola tak kratka hra  |
| |
       |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |