|
 | | |
| Autor | Správa |
Mir
 Užívateľ
 Založený: 19.05.2007 Príspevky: 1501 Bydlisko: Bratislava
 |
harleqin si ignorant aspoň si to prečítaj a nemel pantom ked nevieš čo tam píšem.
1. každý druhý tu tvrdí že LCD sú lepšie a basta. povedzte mi prečo a neoháňajte sa slovami "videl si eizo?". ja tvrdím že obe technologie majú niečo do seba a je jedno ktorá je nová a ktorá je stará.
2. v pre ignorantov a iných blbcov to napíšem ešte raz: JA NEPÍŠEM O TOM KTORÝ MONITOR JE LEPŠÍ. JA PÍŠEM O ZÁKLADNÝCH VLASTNOSTIACH CRT A LCD TECHNOLOGIE. je to jasné? dakujem.
komentáre aké predviedol harleqin a polovica modov sú odveci pretože väčšinou sú offtopic a narážajú na veci ktoré tam nepíšem. |
_________________ Immolator:
MB: Abit VH6-T Mod "Immolator" * CPU: Intel Pentium III-S "Tualatin" 1.400 @ 1.628 Mhz 512 L2 Cache * RAM: 1526Mb PQI SDRam 133 @ 155MHz CL2 * VGA: ATI Radeon x850xt 256 Mb * Monitor: IBM G96* Sieť: Intel Pro 10/1000 GT * TV Tuner: Pinnacle 300i * Zvuk: SB LIVE! 5.1 * Repro: Philips A2.5 * SCSI Radič: Adaptec 19160 * SCSI HDD: 2x Seagate Cheetah 15k * SCSI Scanner: Canon 2700f * Zdroj: Enermax 535W * OS: Win98SE SESP1+KEX *
Sharp MZ-800, Z80a. 64kb Ram, 32 kb Vram, QuickDisk, Cassete Recorder. | |
  |
 |
shaggy
 Moderátor
 Založený: 21.02.2006 Príspevky: 4621 Bydlisko: Bratislava
 |
| citácia: | | JA NEPÍŠEM O TOM KTORÝ MONITOR JE LEPŠÍ. JA PÍŠEM O ZÁKLADNÝCH VLASTNOSTIACH CRT A LCD TECHNOLOGIE |
Nie, nepíšeš! A keď hovoríš o ignorantoch a iných blbcoch, pozri si svoje príspevky - dali sme ti tu x argumentov, prečo to tak je, prečo tvoje porovnanie nie je objektívne, ale ty to zjavne nevieš (nechceš) pochopiť. To je ignorancia ako vyšitá.
A pretože si stále dokola melieš to svoje, nečítaš čo ti píšu ostatní a ja už toho začínam mať plné zuby, dovolím si tvoju prínosnú tému zamknúť. |
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. | |
    |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |