IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @123
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Zhodnoťte svoj vklad

s výhodným úročením u nás. Slovenská sporiteľňa. Bližšie k Vám www.slsp.sk

Dali sme si poradiť

Naše peniaze sa zhodnocujú. A vám? www.partnersgroup.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Rýchla online pôžička.

Až do výšky 1500 €, bez uvedenia účelu a dodatočných poplatkov. www.proficredit.sk

Auto žiarovky - dobré ceny

Vyššia svietivosť, dlhšia životnosť. Lepšie osvetlenie pre vyššiu bezpečnosť. www.autok.sk

Creative Inspire T6100 5+1 zahada???

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
mrsairus
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.02.2006

PríspevokZaslal: Ut 04.12.07 17:02Odpovedať s citátomNávrat hore

no vsimol som si mensiu zahadu
ked tak pocuvam prisiel som nato ze pravy predny mi ide uplne potichu, priam nejde
pozrem do nastavenia hlasitosti jednotlivych reproduktorov, no vsetko je na max, skusam stiahnut pravy predny na nulu a vypne sa lavy predny, stisim lavy predny a pravy co trosicka hral ( ak si ku nemu nedate ucho ani to nepocut hoc aj idu repra na plno) sa vypol
zvlastne natom je ze repra nemaju prehodene kable, pretoze z praveho predneho ide specialna koncovka kde su aj kable na hlasitost a aj kontrolku, takze som ich prehodit nemohol
a dalsia vec tu je ta ze ten reprak nejde, ani nespadol. ani som nanho nic nevilial, proste nic
co mam teda robit? reklamacka?

AMD Athlon 64 X2 4000+@4800+ cooled by AC Freezer 64 PRo PWM l Palit 8600GT 256MB 540/800@880/900 cooled by AC Accelero S2 l Biostar TA690G l DDR2 1GB 800Mhz Apacer l 160GB Seagate Barracuda 7200RPM l Delux 420W l LCD AG Neovo F-419 19"
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Jopi
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.01.2007

PríspevokZaslal: Ut 04.12.07 17:29Odpovedať s citátomNávrat hore

skus tna repro zamenit s druhym, ked nepojde ani z druheho zvuk tak je pokazeny zosik toho kanalu, ak to mas v zaruke tak to hod do servisu
mrsairus
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.02.2006

PríspevokZaslal: Ut 04.12.07 18:02Odpovedať s citátomNávrat hore

Jopi napísal:
skus tna repro zamenit s druhym, ked nepojde ani z druheho zvuk tak je pokazeny zosik toho kanalu, ak to mas v zaruke tak to hod do servisu

toto praveze pisem ze ten pravy co nejde ma specialny konektor, lebo na repraku je este vypinat, hlasitost a kontrolka, takze sa kanal oskusat neda

kua, zeby bola tento tyzden zla konstalacia hviezd? zajtra sa chystam na reklamacku a reprak ide, no rusam s kablami, vsetko bavi, ja nechapem

AMD Athlon 64 X2 4000+@4800+ cooled by AC Freezer 64 PRo PWM l Palit 8600GT 256MB 540/800@880/900 cooled by AC Accelero S2 l Biostar TA690G l DDR2 1GB 800Mhz Apacer l 160GB Seagate Barracuda 7200RPM l Delux 420W l LCD AG Neovo F-419 19"
Zaslať odpoveď