IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @117
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Súťaž o LEGO® duplo®

Vyhrajte prekvapenie pre svoje detičky! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Slovenský hokej čaká na teba

Ukáž čo v tebe je a pomôž Slovensku vyhrať zlato v online hokejovej hre. www.hrajhokej.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Lacné ubytovanie pri Balatone

Ubytuj sa teraz až s 50% zľavou Akciové zľavy na viac ako 1000 ubytovaní szallasguru.sk

Crash hry cez Hamachi

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
vladodedo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.06.2010

PríspevokZaslal: Št 12.01.12 9:32Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte.
Chceme bavit s kamosmi cez Hamachi C&C Kane´s Wrath. Pustime Hamachi, zalozime, joineme, bavime 5 minut a potom mi vyhodi hlasku "Desync" a odpoji ma z gamesy. Vcera sme z 5 hier dohrali do konca iba 1.
Neviete kde je chyba?Neviete mi poradit nejaky software, ktory by dokazal vytvorit spojenie a podrzat ho v pripadoch ak sa vyskytne uvedeny problem?
Napr: bavim uz roky W3TFT, a tam je Gproxy, ktore ma vie udrzat aj pri vacsich problemoch so spojenim (mozem vytiahnut kabel na 30 sekund a aj tak ma pripoji naspat).
Skusal som reinstalovat gamu aj hamachi ale nepomaha to
Moze byt chyba, ze nas switch nezvlada vela pripojeni a potom nastava nejaky crash, ktory ma vlastne vyhodi z hry?
Dakujem za kazdy napad, vsetko vyskusam, sak sa cem bavit
Moj hardware najdete dole v popise.

MB: Gigabyte GA-MA78LMT-US2H, CPU: AMD Athlon II X4 635, CPU cooler: CoolerMaster Hyper 212+, RAM: ADATA 4GB (Kit 2x2GB) Gamers Series DDR3 1333MHz, CL8, HDD: Seagate Barracuda 7200.12 500GB + Western Digital Caviar Black 1TB, VGA: Powercolor Radeon HD5770 PCS+ 1GB, PSU: Corsair ATX 450W, DVD-RW: Samsung SH-S223C, CASE: CoolerMaster Elite 330 čierno-strieborná, LCD: Asus LCD VH242T, 23.6'' wide , Mouse: GIGABYTE GM-M6900, Black, Keyboard: Chicony KU-9810, USB, Repro: CREATIVE Sound Blaster Tactic3D Alpha, OS: Windows 7 Ultimate SK, 64bit.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Trty
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 25.08.2007
Vek: 21

PríspevokZaslal: Št 12.01.12 12:12Odpovedať s citátomNávrat hore

prva otazka:hamachi je legalny sposob hrania cez net? (v ramci copyright) pytam sa,lebo fakt neviem...

tie hry mas kupovane alebo cracknute?
ak su tie hry cracknute,radsej to sem ani nepis,sklop usi a bud rad ze nedostanes BP... a prečitaj si pravidla

jo,k tvojmu popisu asi tolko že daj si bledý look stranky a skus ho prečítať... taha to oči jak svina...

-Notebook: Asus K50AB SX044: CPU: AMD Turion™ x2 2,2Ghz , GPU: ATi Mobility Radeon HD4570, LCD: 15.6'' HD/LED, RAM:Kingston 2x 2GB DDR2 800MHz, HDD:Seagate momentus 500GB 5400RPM, Windows 7 Ultimate, Mouse: Logitech M325 Golden Trace Lines, Audio: Genius SP-HF1200A,Externý HDD: A-DATA Superior SH02 640GB

-Mobil: Nokia N8-00 Silver/white- symbian Belle 111.030.0609
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Ominous
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.03.2009
Vek: 24

PríspevokZaslal: Št 12.01.12 12:41Odpovedať s citátomNávrat hore

ano hamachi je legalny, nevidim dovod preco by nemal byt... vyskusajte sa pripojit cez gameranger, ci to bude robit to iste.

Zaslať odpoveď