IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @115
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Tento Feel Good

Nová jemnosť toaletného papiera. Zbierajte body a získajte odmeny. www.tento.sk

BK Beauty Keratin

Zdravé, lesklé, uhladené vlasy 2-4m pre ozdravenie, lesk a omladenie vlasov www.brazilkeratin.eu

Vyhrajte ŠKODU Fabia

Využite rýchly bezúčelový úver na čokoľvek a vyskúšajte šťastie ! www.proficredit.sk

Zbavte sa plesne nôh

Vyskúšajte Canesten. Účinne a pohodlne vylieči kožnú mykózu. www.canesten.sk

Notebook iba za 149,85€, akcia

Dell D410,12.1"LCD, P-M 1.86Ghz, Windows XP v cene, skladom iba 20ks! www.gigacomputer.sk

CPU Z

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Kristian
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.10.2011

PríspevokZaslal: Pi 28.10.11 14:17Odpovedať s citátomNávrat hore

Caute mohol by nie niekto pomuoct Ramky mám 1600 Mhz a ukazuje mi BIOSE 1333 a v cpu z 800 Mhz ? prečo ? potom mám x6 a ukazuje mi raz 800 Mhza raz 3.331 Mhz ?prečo ?Dakujem za radu...

http://imageshack.us/f/254/beznzvujz.jpg/
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
killer
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 08.08.2009

PríspevokZaslal: Pi 28.10.11 14:18Odpovedať s citátomNávrat hore

mas zapnute setriace funkcie?
napis sem celu zostavu, nech vieme na com sme
x6 znamena Phenom II X6?

Kristian
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 28.10.11 14:28Odpovedať s citátomNávrat hore

Aha prepač dakujem za radu ano je to Phenom II X6 a je tam ten novy bios ten a tam su 3 moznosti setrne este jedna a este jedna ktoru mam dat ? neodfotit ti to radšej z mobilom aby si mi poradil ? dik
Lebo teraz som doinstaloval Win je setko novol zlozene GTX560 TI Gigabyte,x6,8gb Ram Vegeneace 1600 Mhz a ASUS M5A99X EVO...ešte nejku radu z nastaveniam aby som na zakladnych taktoch dosiahol max výkon ? A nejký program na zistenie teploty pc dam screen ze ci su optymalne.Lebo moc sa do toho nerozumiem.Zatial dik

Naposledy upravil Kristian dňa Pi 28.10.11 14:35, celkom upravené 1 krát.
killer
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 28.10.11 14:31Odpovedať s citátomNávrat hore

staci ked napises aku mas dosku, skusim si najst navod
pripadne napis tie moznosti, ak sa ti chce, kludne to nafot
ak mas setriace funkcie zapnute, je normalne ze sa procesor podtaktuje, skus ich na chvilu vypnut a uvidis, comu to pomoze

Kristian
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 28.10.11 14:36Odpovedať s citátomNávrat hore

no máš to hore v správe ked tak ti to odfotim az taku hodinku ešte mi kopiruje 158´gb hier

Cooler Master Elite Black 430,GIGABYTE GTX 560 Ti,CORSAIR 8GB KIT DDR3 1600MHz,CORSAIR 800W Gaming Series,AMD Phenom II X6 1100T Black Edition,WD 1TB Black Sata III,ASUS M5A99X EVO,Keyboard : Razer Lycosa Special Edition,Mouse : Razer DeathAdder 3600DPI,Pad : Razer Goliathus Alpha
killer
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 28.10.11 14:37Odpovedať s citátomNávrat hore

klikni v tom CPU-Z na zalozku motherboard
napis sem typ dosky, kym to dokoncis, nieco si o nej najdem

Kristian
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 28.10.11 14:40Odpovedať s citátomNávrat hore

Nech sa páči prepáč za to pozadie.....A toto ešte akí si mám nastavit rozlišenie ked mi nejde 1680x1050 je to take roztiahnute tak mám 1600x1200.A dáky ten program na zistenie tepluot v pc ?

http://imageshack.us/photo/my-images/231/beznzvuyf.jpg/
killer
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 28.10.11 14:49Odpovedať s citátomNávrat hore

nejde nastavit rozlisenie? mas nainstalovane ovladace ku grafike?
teploty mozes zistit napriklad v evereste [aida64] alebo potom pre cpu tento CPU-Z pre grafiku GPU-Z, tiez moznost je speedfan aj ked ten mne na zistenie teplot nevyhovuje [nezobrazuje popis teploty len temp1, temp2,...]
este teda vyskusaj vypnut tie setriace funkcie, mala by sa frekvencia procesora ustalit na pracovnej, aj ked pokial nejdes teraz taktovat, nechal by som setriace zapnute, v idle [necinnosti] sa procak podtaktuje, znizi sa odpadove teplo a teda aj rychlost ventilatora [ak mas nastavenu regulaciu podla teploty] a zase v burne [zatazi] sa nastavi nasobic na normalnu hodnotu, procak pojde na pracovnej frekvencii

Kristian
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 28.10.11 15:57Odpovedať s citátomNávrat hore

Dik mam všetko ide mi nastavit mam 22 p monitor lenze ked dám 1680x1050 na lavej strane monitora je taka hruba čierna čiara mozno tak 5 cm do plochy dam aj vyrovaneni na monitore a stale to tak je...ešte 24 min dokopiruje sa to a spravim ti foku aj to odkusam zatial dik ime pozriet tie teploty.A ak by si mal nejky link na banchmarky pre ramky cpu aj na Grafiku DX11 tak mi napiš sem dik lebo hladal som fre a nič mi nešlo stiahnut,tu su tie teploty je to v poriadku ? http://imageshack.us/photo/my-images/847/beznzvulbm.jpg/ grafika je ktore to dioda gpu ?A trošku dlšie mi načitava Win neviem prečo

// pridané po 1 hodine 2 minútach od posledného príspevku

Uz to ide v pohode ten procak ale ramky mi ukazuje stale 800 Mhz nechapem.A v biose mam nastaene DDR3 1600MHZ
Zaslať odpoveď