IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @110
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Hľadáte CRM softvér?

SunSoft.CRM • množstvo funkcií • možnosť individuálnych úprav • výhodná cena crm.sunsoft.sk

Sídlo spoločnosti od 40 €

prestížna adresa, zasadačky, pošta, sekretárka, recepcia, parkovanie www.companyhouse.eu

Festival Doda Šošoku

S otvorením kúpeľnej sezóny. Piešťany 1. - 10. 6. 2012. www.jazzpiestany.sk

Schudla som 15kg za 4 týždne

Uspela som! Schudla som bez diét a cvičenia. Prečítajte si viacej tu www.janinblog.com

Pre ľahší život

Pozrite sa, ako sa dostať do zdravšej a ľahšej telesnej hmotnosti. www.janinblog.com

CPU poradte

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Xaltotun
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 25.08.2007

PríspevokZaslal: Ne 22.01.12 17:12Odpovedať s citátomNávrat hore

Bulldozery su mega fail, pred tym ako prisli stal 955BE 95€, potom co prilsi islo brutalne hore vsetko aj intel. maugggly amd tu malo rovnako vykonne procesory uz pre dvoma rokmi a za nizsiu cenu a ani najvykonnejsi bulldozer sa nechyta na i5 2500k, tak ked toto nie je fail....

MB: Gigabyte 880GA-UD3H, CPU: PhenomII-X4 955@975 Black Edition + Coolermaster Hyper 212+ HDD: 40GB SSD Intel X25-V + 2TB storage, RAM: 2x2GB A-DATA OC Gaming 1600mhz ddr3 CL9, PSU: Corsair CX600, GPU: Gigabyte gtx460OC/1GB ddr5, CASE: Cooler Master Elite 430 Black, MOUSE: A4Tech XL750BF + roccat taito, MONAS: HP-LP2275W S-PVA, SOUND: FiiO D5 + Audio Technika ATH-T 500, Koss UR29
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
Zaslať odpoveď