IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @684
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Hodinky - zásielkový predaj

Už o 2 dni môžete mať hodinky na Vašej ruke! CASIO, SEIKO, LORUS, 4YOU. www.casallia.sk

Štýlové hodinky za super ceny

Veľký výber hodiniek za super ceny. Všetko skladom, odosielame do 24 hod. www.redstone.sk

BM nábytok - Vaša kancelária

Široký sortiment kancelárskeho nábytku vizualizácia, doprava a montáž. www.bmnabytok.sk

.cz doména za 9,95 EUR

Top cena na trhu a k tomu webvizitka zdarma! www.webglobe.sk

Could not delete old search id sessions

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
gumy
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.04.2006

PríspevokZaslal: Ne 16.04.06 19:02Odpovedať s citátomNávrat hore

kód:
Could not delete old search id sessions

DEBUG MODE

SQL Error : 1054 Unknown column 'search_time' in 'where clause'

DELETE FROM phpbb_search_results WHERE search_time < 1145106911

Line : 708
File : search.php

toto mi vypisuje ...... už som zmazal v DB phpbb_search_* a nahodil tam len create database všetky 3 search -y ..... nahodil som si mod, ktory tu spominal hojko myslim .... s tou obnovou search tabuliek cez admin panel ...... obnovil som to, ale stale to nejde .... neviem, kde je chyba, ci v session alebo kde ....

nahadzoval som DB zo stareho fora .... bola to 19 a na novom som mal na ftp subory 20 -ciny .... no urobil som update DB .... a stale to robi ... tak keby ste boli taki dobri a pomohli ... diky moc
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
JanoF
Správca fóra
Správca fóra

Založený: 01.05.2005
Vek: 26

PríspevokZaslal: Ne 16.04.06 19:04Odpovedať s citátomNávrat hore

skus zmazat tie dve tabulky sessions

Skrinka: Nexus Morpho & Enermax UCTB12P | Zdroj: Enermax EMG800AWT 800W | Základná doska: Asus Rampage III Gene | Procesor: Intel Core i7 990X Extreme Edition 3.46 GHz & Scythe Susanoo SCSO-1000 | Pamäť: Kingston HyperX XMP 24 GB DDR3 1600 MHz | Grafická karta: Asus GeForce GT 440 1 GB DDR3 & Thermalright HR-03 | Pevný disk: Intel SSD 510 Series 250GB | Optická mechanika: Plextor PX-820SA | Čítačka kariet: Akasa AK-ICR-11 | Klávesnica: Logitech G19 | Myš: Logitech G9x & Razer Kabuto | Monitor: 24" LCD Eizo FlexScan S2431WE | Reproduktory: Logitech Z-2300 | Operačný systém: Microsoft Windows 7 & FreeBSD 9 | Spotreba: Idle - 200W / Burn - 400W | Mobil: Nokia N9 64GB
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailSkypeTwitterZobraziť autorove WWW stránky
gumy
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 16.04.06 19:29Odpovedať s citátomNávrat hore

nepomaha .... to som robil, ako prve

EDIT: aky je prikaz SQL .... ALTER TABLE phpbb_search_results ADD search_time ....co za tym ?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
gumy
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 22.04.06 19:28Odpovedať s citátomNávrat hore

ALTER TABLE phpbb_search_results ADD search_time BIGINT;

toto trebalo .... aj tak diky janoF

Zaslať odpoveď