IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @068
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Zhodnoťte svoj vklad

s výhodným úročením u nás. Slovenská sporiteľňa. Bližšie k Vám www.slsp.sk

Dala som si poradiť

O moje peniaze je postarané. A o vaše? www.partnersgroup.sk

Webhosting - akcia +9 mesiacov

K ročnému predplatnému až 9 mesiacov zadarmo pri prevode hostingu k nám. www.exohosting.sk

Rýchla online pôžička.

Až do výšky 1500 €, bez uvedenia účelu a dodatočných poplatkov. www.proficredit.sk

TREND konferencia - Marketing

dá sa rásť, aj keď spotreba a rozpočty klesajú? Dozviete sa *12. júna 2012* www.etrend.sk

compaq nenabija, ide len na baterku

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Rasputin
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.01.2006

PríspevokZaslal: So 28.01.12 20:42Odpovedať s citátomNávrat hore

cest; mam compaq/hp ktory sa jedneho dna nedal zapnut. Som myslel ze parada, fosna zobrala zasvoje... neskor som zistil ze ked som baterku nabil v inom notase, tak na beterkuide v pohode. Takze nenabija, a nejde na AC spustit. Ciastocne som to skusal premeriavat na fosni, ale popravde tazko hladat ked neviete co Podla mojho skromneho nazoru sa dodrbkalo nake smd-cko b napajacej casti na PCB, pripadne naky cip s logikou co sa o to stara. Nema niekto skusenost, radu, odkaz, cokolvek...?

thx

MB - GB - GA-965P DQ6, CPU - E6600, RAM - 2x1GB A-ADATA 800MHZ, HDD - WD 320GB p-ATA 7200rpm, WD 500GB SATA, VGA - ATI Sapphire X1950XTX DDR4, DVD-RW - LG, PSU - 420W Enermax NoiseTaker, Monitor - LCD 17" Prestigio, Keyb&Mouse - Labtec Wiralless
Auto: Alfa Romeo 75 2.0TS Limited Edition 148hp@...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkype
Zaslať odpoveď