IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @048
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Keď klient slúži

Globálny líder v oblasti tenkých klientov prichádza na Slovensko. www.ts.avnet.com

Sporte s úrokom až 2,5%

Splňte si svoje sny! Stačí sporiť 10 € mesačne. Presvedčte sa v SLSP. www.slsp.sk

Dali sme si poradiť

Naše peniaze sa zhodnocujú. A vám? www.partnersgroup.sk

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Bonus 50 € za prenos

čísla do O2 na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. V e-shope. www.o2.sk

Čo to znamená: www alias - nie

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
camo
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 05.09.2009

PríspevokZaslal: So 26.11.11 15:19Odpovedať s citátomNávrat hore

shaggy:
No ja sa pýtam práve na ten paradox parametre/výkon. Podľa parametrov to dokonca nieje slovenský priemer ako píšeš. Na tej aplikácii zrejme niečo bude
možno by sa ešte mohol vyjadriť niekto kto sa tým výhradne zaoberá.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeZobraziť autorove WWW stránky
sedlák
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.07.2007

PríspevokZaslal: So 26.11.11 18:30Odpovedať s citátomNávrat hore

shaggy napísal:

Ak niekto napíše, že je pomalý ako ic.cz, tak mi je jasné, že chyba je v tom človeku a nie v hostingu. Skôr to vidím na odfláknutý kód, ako na problém hostingu.

brato tlieskam ti... opat si neprekrocil svoj nauzasnejsi tien, vsetci su uplne sprosti, len ty si tu to jedine lietadielko. Musis mat v zivote dost velke trapenie, ked tak po tebe poslednu dobu citam tvoje super inteligentne, utocne prispevky.
Niekedy to bolo super forum, ale presne koli takymto ludom ako si ty, to tu ide kvalitne do sraciek. Najmudrejsi, vsade boli, vsetko vedia.. a ten kto sa opovazi nieco opytat dostane tak akurat zjeba. Klobuk dole

Ked povazujes klasicky index.php na ktorem je napisane hello world za zle napisanu aplikaciu, tak potom uz klobuk dole.

Camo:
Nehovorim ze to bolo vcera. Bolo to niekedy tesne pred zavedenim eura, odvtedy som k nim radsej nic nedaval.

Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: So 26.11.11 19:59Odpovedať s citátomNávrat hore

Presne ako si napísal - bolo to super fórum, ale odkedy tu ľudia nevedia prijať kritiku, tak to ide do sračiek. Mimochodom, som tu 5 rokov, ty si tu o rok menej. Takže neviem, ako si mohol zažiť fórum bezo mňa, ale nevadí...

Čiže ty si mal ten hosting pre stránku v ktorej bol iba index.php? Tomu sám neveríš.
Ja som len chcel poukázať na to, že je veľa ľudí, ktorí bezdôvodne obviňujú hosting, aj keď je chyba v nich (v ich nevedomosti, alebo v ich kóde).
Ja som mal problémy napríklad s dvoma hostingami - websupport mal na môj vkus časté výpadky a hostdodomu mal problém s pripojením zo zahraničia.

Lenže ak niekto povie, že hosting, ktorý používa veľké množstvo ľudí, ide pomalšie ako ic.cz, tak na tom je niečo podozrivé.

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
camo
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 05.09.2009

PríspevokZaslal: So 26.11.11 21:52Odpovedať s citátomNávrat hore

sedlák:
Keď budeš naozaj tak zásadovo reagovať v prípadoch, keď je to naozaj na mieste, tak to bude len dobre. Takých sa na tomto fóre nájde viac než dosť a na iných fórach tak isto... Ale toto bola od shaggyho celkom opodstatnená narážka a veľmi slušne prevedená. Takže si mal radšej o tom indexe než o lietadlách. Lebo ten hosting má napr. viac zákazníkov ako Websupport(včera ich asi nezískal) a to asi nieje len tak pre nič za nič.

Toto naozaj nebolo na mieste, ale šancu dostaneš(možno aj od shaggyho, ja sa ho nemám prečo zastávať), tak som zvedavý. Dúfam, že ma neznenávidíš kôli tomu čo som napísal.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď