IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @045
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Sporte s úrokom až 2,5%

Splňte si svoje sny! Stačí sporiť 10 € mesačne. Presvedčte sa v SLSP. www.slsp.sk

Dal som si poradiť

Mám sa na koho spoľahnúť. A vy? www.partnersgroup.sk

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Webhosting - akcia +9 mesiacov

K ročnému predplatnému až 9 mesiacov zadarmo pri prevode hostingu k nám. www.exohosting.sk

Rýchla online pôžička.

Až do výšky 1500 €, bez uvedenia účelu a dodatočných poplatkov. www.proficredit.sk

Co si myslite o tomto disku?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
raf
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.04.2008

PríspevokZaslal: Po 07.07.08 16:00Odpovedať s citátomNávrat hore

Na tom hitachi, co mas, som tiez maval take teploty a tiez ho mam nahusteny medzi plechmi, dokonca mam pri nom aj druhy disk. No ked som ho vybral z pc, vzdy som mal pocit, ze ma aspon 45 stupnov, ak nie viac.

pc: MB: MSI K9N SLi (chipset nvidia nforce 570 SLi), CPU: amd athlon X2 5600+ 2.8 Ghz Windsor chladeny ac freezer 64 pro, ram:2 GB 800Mhz DDR2 A-DATA Vitesta Extreme Edition (2x1GB), grafika: Sapphire Radeon HD 3870 512MB, HDD:Hitachi deskstar SATA2 7200 rpm 500.1GB, PSU: 450W Eurocase
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď