IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @027
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Zbavte sa celulitídy

Vyskúšajte novinky s Q10 od NIVEA Viditeľné výsledky už za 2 týždne. www.NIVEA.sk

Všetko za 9,90€

obľúbené Topshop produkty za skvelú cenu len 9,90€! Kliknite a nakupujte. Topshop www.topshop.sk

Pridaj sa a vyhraj iPad

Tvoj názor sa ráta a oplatí! Zarobte si vyplnením ankety na internete www.marketagent.com

TREND konferencia - Marketing

dá sa rásť, aj keď spotreba a rozpočty klesajú? Dozviete sa *12. júna 2012* www.etrend.sk

Čo očakávate od dobrého PC-shopu (e-shopu)??

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
ScorpionSX
Administrátor
Administrátor

Založený: 16.05.2005

PríspevokZaslal: St 04.03.09 19:18Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja vieeem že to nepíšu ručne ale myslel som že ty keď tú SMS potom dostaneš tak by si teoreticky musel niečo prepisovať.

DELL INSPIRON™ 1520 Midnight Blue | DELL XPS™ M1330 Tuxedo Black | DELL OptiPlex™ 990 MT | APPLE iPhone 3GS 16GB White | HTC Sensation

"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeFacebookTwitter
JanoF
Správca fóra
Správca fóra

Založený: 01.05.2005
Vek: 27

PríspevokZaslal: St 04.03.09 19:20Odpovedať s citátomNávrat hore

ScorpionSX napísal:
Ja vieeem že to nepíšu ručne ale myslel som že ty keď tú SMS potom dostaneš tak by si teoreticky musel niečo prepisovať.
naco?

ak pride ze je uz skladom, tak dolezem
ak pride ze je na ceste, tak pockam a nasledne dojde sms ze je uz skladom a dolezem
ak pride ze si mam trhnut ze toto nebude, tak nemam dovod nic pisat, kedze to nebude
ak pride ze je tovar uz vyreklamovany, tak dolezem
ak pride ze tovar pride neskor ako bolo dohodnute ci nieco ine, tak napisat mozem, ale aj tak mi odpise to co poslal v sms

Skrinka: Nexus Morpho & Enermax UCTB12P | Zdroj: Enermax EMG800AWT 800W | Základná doska: Asus Rampage III Gene | Procesor: Intel Core i7 990X Extreme Edition 3.46 GHz & Scythe Susanoo SCSO-1000 | Pamäť: Kingston HyperX XMP 24 GB DDR3 1600 MHz | Grafická karta: Asus GeForce GT 440 1 GB DDR3 & Thermalright HR-03 | Pevný disk: Intel SSD 510 Series 250 GB & Hitachi Deskstar 5K4000 4000 GB | Optická mechanika: Plextor PX-820SA | Čítačka kariet: Akasa AK-ICR-11 | Klávesnica: Logitech G19 | Myš: Logitech G9x & Razer Kabuto | Monitor: 24" LCD Eizo FlexScan S2431WE | Reproduktory: Logitech Z-2300 | Operačný systém: Microsoft Windows 7 & FreeBSD 9 | Záložný zdroj: APC Back-UPS ES 700 | Spotreba: Idle - 200W / Burn - 400W | Mobil: Nokia N9 64 GB
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailSkypeFacebookTwitterZobraziť autorove WWW stránky
ebrithil
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.01.2009

PríspevokZaslal: Pi 06.03.09 12:50Odpovedať s citátomNávrat hore

Vidím, že ste z tých SMSiek spravili peknú diskusiu. Podla mna je smska osobnejší prístup ako mail, predsalen nemám ten krpatý netbook a nie som vždy online, ale mobil mám väčšinou stále vo vrecku. Takže majú väčšiu šancu, že ma zastihnú. Samozrejme sa na takéto smsky neodpovedá, to by ma ani nenapadlo...Väčšinou si aj tak ludia vyberajú podla ceny konkrétneho tovaru, ak mám ušetriť napríklad 1000sk pri kúpe, tak strpím zlú komunikáciu alebo neodborný prístup. Podla mna takto rozmýšľa veľa ludí na slovensku.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
tommy1104
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.07.2007

PríspevokZaslal: Pi 06.03.09 14:53Odpovedať s citátomNávrat hore

Ono záleží od toho, aké percento z celkovej ceny je tých 1000Sk.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď