IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @818
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Nová KIA cee´d

Dynamické auto s nízkou spotrebou! Doprajte si život bez kompromisov. www.kmss.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Schudla som 16 kg za 4 týždne

Zvládla som to! Bez obmedzovanial a bez športovania. Prečítajte si môj príbeh. www.janinblog.com

Hliníkové profily L, U, jakle

viac ako 1000 profilov skladom od 24 h zaujímavé ceny, doprava zdarma celá SR www.tisicprofilov.sk

Pre ľahší život

Pozrite sa, ako sa dostať do zdravšej a ľahšej telesnej hmotnosti. www.janinblog.com

classic menu na MO2007,zmena jazyka

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
andy220
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 08.02.2009

PríspevokZaslal: So 03.12.11 12:01Odpovedať s citátomNávrat hore

Otazka 1:Vie mi niekto poradit ako co najjednoduchsie docielit vzhladu MS office 2003? Nasiel som na MS strankach mapping workbooks,ktore by mali zmenit ribbon listu na klasicke menu,ale je to XLT subor a nechapem ako ho aplikovat. V options office 2007 som nensiel ziadne nastavenie na zmenu classic menu.

Otazka 2: Ako sa da zmenit jazyk office GUI?Treba zase instalovat nejaky stupidny languague pack ako v pripade OS?

Otazka 3: Mam NTB s malym display a ta ribbon lista zabera velku cast obrazovky,je mozne ju nejakym trikom zmensit?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
nBXXL
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.12.2008
Vek: 18

PríspevokZaslal: So 03.12.11 13:19Odpovedať s citátomNávrat hore

1. radím ti, pokiaľ chceš naďalej používať produkty od microsoftu, zvykaj si.. Možno na office 2007 to ešte nejakým zázračným spôsobom pôjde, ale microsoft to dnes už nasadzuje do každého programu (vo win7 je to napr. skicár a wordpad, vo win8 to bude mať aj explorer), a na novších to podľa mňa už vrátiť nepôjde.. podľa mňa je to celkom slušné, lebo väčšinu nástrojov mám k dispozícii na <= 2 kliknutia, a nemusím sa k nim preklikávať v menu...

2. áno, musíš si zohnať language pack..

3. ani na to nemusíš hľadať nejaký divný trik, stačí dvojklik na aktuálne otvorenú záložku, tým sa ribbon prepne do auto-hide módu

PC: MB: ASUS K8V SE Deluxe; CPU: AMD Athlon 64 2800+ 1.8GHz; GPU: Sapphire Radeon X1950GT AGP (500/600); RAM: Kingston 1GB DDR400 CL3 + A-Data 256MB DDR400 HDD: Western Digital 20 + 200GB; Monitor: LG 771E (17" CRT, stary ale dobry, aj ked trochu tmavy); PSU: Rexpower PZ-400W; OS: Windows 7 32-bit + ArchLinux 32-bit

NB: Asus K53SJ-SX093: i3-2310M + GT520M Optimus + 4GB RAM + Win7 64-bit + ArchLinux 64-bit
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
andy220
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 08.02.2009

PríspevokZaslal: So 03.12.11 13:51Odpovedať s citátomNávrat hore

Moc si mi nepomohol,pozri ja nemam cas hodiny travit nad hladanim znamych funkcii v novom GUI.Proste chcem classic menu na office 2007.

Nemam rad autohide chcem iba zmensit ribbon na 13 palcovom ntb
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď