IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @813
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

BISHOLIN už aj na Slovensku

Unikátny preparát na pohybové ochorenia: reuma, svaly, šľachy ale aj iné problémy www.detoxipan.sk

Snehové frézy Husqvarna

S našimi veľkokapacitnými frézami zvládnete akékoľvek množstvo snehu. www.husqvarna.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Zmeňte svoje zamestnanie

Zmluvný podklad, práca 4 - 8 hod. denne. Z domu, cez internet. Príjem 800€/mes. www.pracujefektivne.sk

Koľko platí firma za PHM?

Sledujte náklady za PHM online. Zbavte sa administratívy a ušetrite movys.sk

CKE Editor

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
black1101
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 31.05.2010

PríspevokZaslal: Ne 29.01.12 21:01Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravíl používa volakto
kód:
http://ckeditor.com/
?

Ako ste vyriešili zabezpečenie inputu, na ktorom používate CKE? Skúšal som rôzne kombinácie no nikdy som nedospel k finálnemu riešeniu s tým, že by to bolo zabezpečené, no zároveň by zobrazovalo príspevok v takej podobe, ako ste ho uložili do DB resp. potom pri editácií nezobrazuje príspevok v tom editore tak, akoby malo. Mám na mysli niečo ako mysql_real_escape_string($_POST['meno']) alebo niečo podobné...

Ďakujem za odozvy.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Po 30.01.12 0:57Odpovedať s citátomNávrat hore

A čo sa ti na tom nezdá bezpečné? Používajú to tisícky ľudí, chceš povedať že mysql_real_escape_string ti kazil vstup?

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
black1101
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 31.05.2010

PríspevokZaslal: Po 30.01.12 20:03Odpovedať s citátomNávrat hore

Hey hey presne tak, ide o to, že po uložení do db to zobrazilo na webe tak ako som to uložil teda napr písmo veľkosti 18 a podobne, lenže keď som si to chcel znova upraviť tak v tom editore bolo písmo zasa klasicky malé, keď som odstránil mysql_real_escape_string - teda to posielam bez ošetrenia a tým pádom mi to uloží do DB klasicky ako html tak to funguje aj v následne ďalšej editácií - teda mi zobrazí napríklad aj to písmo 18 nie len na stránke ale aj v CKE editore.... dúfam že sa rozumieme
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď