|
 | | |
| Autor | Správa |
black1101
 Užívateľ
 Založený: 31.05.2010 Príspevky: 26
 | Zaslal: Ne 29.01.12 21:01 |   |
Zdravíl používa volakto ?
Ako ste vyriešili zabezpečenie inputu, na ktorom používate CKE? Skúšal som rôzne kombinácie no nikdy som nedospel k finálnemu riešeniu s tým, že by to bolo zabezpečené, no zároveň by zobrazovalo príspevok v takej podobe, ako ste ho uložili do DB resp. potom pri editácií nezobrazuje príspevok v tom editore tak, akoby malo. Mám na mysli niečo ako mysql_real_escape_string($_POST['meno']) alebo niečo podobné...
Ďakujem za odozvy. |
| |
  |
 |
shaggy
 Moderátor
 Založený: 21.02.2006 Príspevky: 4617 Bydlisko: Bratislava
 |
A čo sa ti na tom nezdá bezpečné? Používajú to tisícky ľudí, chceš povedať že mysql_real_escape_string ti kazil vstup? |
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. | |
    |
 |
black1101
 Užívateľ
 Založený: 31.05.2010 Príspevky: 26
 | Zaslal: Po 30.01.12 20:03 |   |
Hey hey presne tak, ide o to, že po uložení do db to zobrazilo na webe tak ako som to uložil teda napr písmo veľkosti 18 a podobne, lenže keď som si to chcel znova upraviť tak v tom editore bolo písmo zasa klasicky malé, keď som odstránil mysql_real_escape_string - teda to posielam bez ošetrenia a tým pádom mi to uloží do DB klasicky ako html tak to funguje aj v následne ďalšej editácií - teda mi zobrazí napríklad aj to písmo 18 nie len na stránke ale aj v CKE editore.... dúfam že sa rozumieme |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |