IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @802
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Založiť Offshore nestačí

Čo ponúkame naviac okrem Offshore? Prečo nám naši klienti dôverujú? www.akontslovakia.sk

5 zázračných jedál

Ktoré vám pomôžu ihneď schudnúť rýchlo, jednoducho a trvale www.news2channel.net

Dom na dedine blízko Trnavy

postavený svojpomocne. Dom som poznala z fotografií a architektova navigácia mojdom.zoznam.sk

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

zooom.sk - outsourcing IT

správa siete, linux, windows, terminal a web serverov, bezpečnosť, programovanie, www.zooom.sk

Čítačka funguje v linuxe ale vo windows nie!

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
jacho6380
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.10.2008

PríspevokZaslal: St 01.02.12 18:45Odpovedať s citátomNávrat hore

Dobry den, mam taky problem ze vo windows mi nefunguje citacka, ked dam tento pocitac tak mi ju tam normalne zobrazuje ale nenacita ziadnu kartu, ked zapnem linux tak tam normalne funguje, skusal som aj odstranit ovladace a restartovat, nainstaloval si ju nanovo ale furt necita karty pod windows

MB:Gigabyte MA790X UD4, CPU:AMD Phenom II x4 955 3.21GHz, ZALMAN CNPS9500 AM2, RAM:6 GB Corsair TWIN2X C5 5-5-5-18, HDD:Samsung HD322 - 320GB, GPU: Gainward GTX 460 1GB DDR5, Zdroj:Tagan TG500-BZ 500W "Pipe Rock", CASE:Antec Nine Hundred , Repro:Logitech S-220 2+1, Keybord+mouse:Chicony KR-0420, Monitor:Benq 22"G2220HDA, OS:Windows 7 Ultimate 64 bit & Linux Ubuntu 10.04 64 bit, Notebook: Eee PC 901 Win XP Home
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
Zaslať odpoveď