IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @792
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Westend Tower

Kancelárie pre malých i veľkých - prenájom už od 9,50 €/m2/mesačne. www.westendtower.sk

Súťaž o LEGO® duplo®

Vyhrajte prekvapenie pre svoje detičky! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Magio Internet

Najobľúbenejší internet dostupný pre viac ako 80% obyvateľov SR. Od Telekomu telekom.sk

S Easy Free voláš za 9 centov

SMS ťa stojí 6 centov, internet v mobile máš zdarma + 30€ pri prenose čísla k nám telekom.sk

Televízia Magio

Široký výber programov, super funkcie, Magio Archív, + prvých 100 dní zadarmo. Telekom.sk

Cinema 4D problém s polygónmi

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Matomi
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 25.01.2011

PríspevokZaslal: Št 05.01.12 20:09Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravím, pri modelovaní kolesa auta ma strašne zdržuje zaklikávanie jednotlivých polygónov po celom obvode, keď chcem vybrať iba jeden rad polygónov.

Uvediem príklad: Keď si vytvorím primitívum kruh a dám mu 15 segmentov po obvode, a chcem vybrať iba jeden segment niekde v strede, bez toho aby som musel z jednotlivého segmentu všetky polygóny zaklikávať ručne, čo mám spraviť ?

Videl som pár videí kde to robili nejakým stlačením klávesy, no nedokážem na to prísť a už som z toho trochu na nervy, keď moja pneumatika z auta ma 25 segmentov len na disku a musím každý jeden segment označovať ručne po celom jeho obvode.

Dík za odpoveď.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
Matomi
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 25.01.2011

PríspevokZaslal: So 21.01.12 2:10Odpovedať s citátomNávrat hore

UP! Problém vyriešený.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
Zaslať odpoveď