IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @747
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ako zvládnuť účtovníctvo?

Vyskúšajte ekonomický software KROS, pomôže Vám. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Westend Tower

Kancelárie pre malých i veľkých - prenájom už od 9,50 €/m2/mesačne. www.westendtower.sk

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

Televízia Magio

Široký výber programov aj v HD kvalite plus prvých 100 dní úplne zadarmo! telekom.sk

Bezpečnosť výrobkov

Požiadavky chemickej legislatívy Podmienky vstupu na trh Európskej Únie www.ekotox.sk

CHROME a doplnky(plug in) JAVA a WIDOWS MEDIA PLAYER

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
matot
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.10.2009

PríspevokZaslal: Ut 06.12.11 17:27Odpovedať s citátomNávrat hore

Mam problem z prehliadacom CHROME a doplnkami Java a Windows media player.
Pri priehladani netu mi stale vyskakuje hlasenie: "Na zobrazenie niektorych prvkov na tejto stranke sa vyzaduje doplnkovy modul" Mam moznosti : "instalovat doplnkovy modul" a "problemy pri istalacii?"
Ked vyberiem "instalovat doplnkovy modul" nic sa nestane
V "problemy pri istalacii?" je moznost ich stiahnut a nainstalovat manualne - urobil som niekolokrat, je tam aj moznos skontrolovat ich funkcnost a na tych testovacich strankach funguju.
V nastaveni CHROME moznosti-pod kapotou-nastavenia obsahu-doplnky - su oba povolene
Niekede som cital ze problemom moze byt naistalovany VLC - odinstaloval som a nepomohlo.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď