|
 | | |
| Autor | Správa |
account23
 Užívateľ
 Založený: 18.11.2010 Príspevky: 60
 | Zaslal: Pi 06.05.11 11:06 |   |
Ahojte mám takú dilemu neviem ktorým smerom dať aby sa ventilátor točil aby mi lepšie chladil pc ... kúpil som nový ventilátor a nastavil som ho tak aby fúkal vzduch z vonka dnu (je pripevnený na bočnej stene skrinky) týmto smerom mi ide aj ventilátor na CPU ...
ale zasa ventilátor na zdroji vyfukuje vzduch vonku a nedá sa otočiť ....
potom mám ešte jeden ventilátor ktorý sa dá pripevniť na zadnú stenu skrinky ale tiež sa dá dať len aby vyfukoval vzduch z pc vonku ... neviem či ho tam mám pripevniť alebo nie teraz ho mám položený vnútri pc aby fúkal na grafickú kartu ktorá má iba pasívne chladenie ...
ako je to lepšie ? mám nechať ten jeden nech fúka dnu ? a ten druhý pripevniť na zadnú stenu alebo nechať tak ako je alebo ich všetky dať nech fúkajú von ?
ďakujem |
| |
  |
 |
ericc64
 Užívateľ
 Založený: 22.07.2009 Príspevky: 237 Bydlisko: Zliechov
 | Zaslal: Pi 06.05.11 12:02 |   |
Hadam to pochopis z toho obrazku.... |
_________________ MB Asus Maximus IV Extreme CPU Core i7 2600K @ 4900 Mhz RAM 2x4GB Corsair Dominator GT 1866MHz @ 2133 Mhz VGA 2x Gigabyte GTX 480 @ SLI @ 850 / 4100 Mhz HDD SB 7200.12 1TB @ Silentmaxx - Black SOUND Asus Xonar DX/XD + Logitech Z3e PSU Corsair AX 850W DVD-RW LG GSA H62N LCD BenQ G2420HDBL CASE LQT Benchtable V1 + Lamptron FC6 Black + 2x Enermax Magma HEADPHONES Koss Porta Pro MOUSE Razer Diamondback Red MOUSE PAD Razer Goliathus KEYBOARD Microsoft SideWinder X6 WIN Win 7 Ultimate-64bit SK WATER EK-Supreme HF - Nickel---EK-RAM Dominator - Nickel---2x EK-FC480 GTX - Nickel + 2x EK-FC480 GTX Backplate - Black + 2x EK-FC Link + EK-FC Bridge Parallel---Swiftech MCP355 + EK DDC X TOP V2 - Acetal---Laing DDC- 1 Plus T + EK DDC X TOP V2 - Acetal---2x XSPC RX 360 + 12x Enermax Magma---2x LQT Expanzka SP-210---Feser One Fluid - Red + Feser One Fluid - Black ---Primochill Red 19/13 + Primochill Black 19/13---Bitspower Matt Black Compression Fitting 19/13mm Folding@home | |
   |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |