| Autor | Správa |
Milanese
 Užívateľ
 Založený: 07.03.2009 Príspevky: 2724 Bydlisko: Sereď
 |
fajn,nemáš jej tam asi veľa lebo to je viac na škodu ako keby jej tam bolo málo...a to EIST a C1E máš zapnuté??? |
| |
  |
 |
Snajper2
 Užívateľ
 Založený: 14.09.2007 Príspevky: 277 Bydlisko: Banská Bystrica
 |
ak ide o BIOS, tak tam by som sa nerád vŕtal, lebo na to nie som žiadny odborník. a mne nešlo ani tak o kabeláž, ako o to, aby som mal ako tak dobrý zdroj. bol mi odporúčaný |
| |
   |
 |
Milanese
 Užívateľ
 |
aha,no tu nejde o vrtanie sa v BIOSe ale o zapnutie 2 položiek,resp. o skontrolovanie v akom sú stave....takže Intel EIST technology : enabled
C1E state : enabled
o ostatné sa postarajú WIN a hned tam nebudeš mať také teploty,chod to skontrolovať |
| |
  |
 |
Snajper2
 Užívateľ
 |
ešte mi povedz, kde to presne nájdem. ako som spomínal, nie som žiadny odborník, tak že v takýchto veciach sa nevyznám |
| |
   |
 |
Milanese
 Užívateľ
 |
keby som vedel aký máš BIOS a dosku tak je ľahké si stiahnuť manuál v ňom je všetko,nie je to moc zakutrané,ved poprechádzať sa tam môžeš bez toho aby si niečo prestavoval..a ak to nájdeš tak to zapneš a to bude všetko/uložiť zmeny samozrejme/....a CPU ti potom pôjde na nižšej FREQ...samozrejme ked nič nerobí...nebude to toľko žrať |
| |
  |
 |
Snajper2
 Užívateľ
 |
asi mi neostáva nič iné, len pridať ďalší ventilátor dopredu |
| |
   |
 |
Milanese
 Užívateľ
 |
|
  |
 |
Snajper2
 Užívateľ
 |
ešte jedna otázka. ako sa dá odmontovať predný kryt? lebo neviem, či tam bez toho dám ten ventilátor |
| |
   |
 |
Milanese
 Užívateľ
 |
to neviem,bud to má nejaké západky alebo sú tam skrutky...to musíš pozrieť sám |
| |
  |
 |
Snajper2
 Užívateľ
 |
ale aj tak si myslím, že by to chcelo väčšiu skriňu, aby bol vo vnútri väčší, a voľnejší priestor. lebo keď sú tam tie veci natlačené ako sardinky, tak ani ten prietok vzduchu nemôže byť nič moc |
| |
   |
 |
|