IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @971
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Hotel Swing 4* -54%

Zľava 54% na pobyt v centre Krakowa v PL 120€ /2 os./2 noci- polpenzia, aquapark www.setriza3.sk

Festival Doda Šošoku

S otvorením kúpeľnej sezóny. Piešťany 1. - 10. 6. 2012. www.jazzpiestany.sk

BESTCENA: Samsung LCD TV

Skvelé ceny na trhu na LCD TV od BestCena.sk. A poštovné zadarmo! www.bestcena.sk

Očkovanie psov

U Vás doma. Rýchlo, lacno, odborne. Objednajte sa online. www.ockovanie-psov.sk

Schudla som 16 kg za 4 týždne

Zvládla som to! Bez obmedzovanial a bez športovania. Prečítajte si môj príbeh. www.janinblog.com

Chemia-pokus-demonstracia-idea

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Skyro
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.10.2007

PríspevokZaslal: Po 18.01.10 22:41Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte, no nazov je viacmenej heslovity, tak tu sa rozpisem o co vas vlastne ziadam. Potreboval by som nejako uz vytiahnut znamku z chemie a mame moznost vylepsovat znamky pokusmi, prezentaciami a tak. No a ja som si zvolil pokus. A od vas by som potreboval prave ideu na tento pokus, kedze mna nic nenapada. Malo by to byt aspon trochu zaujimave, najlepsie nieco take kde je hned vidiet reakcia/vysledok. Mam na mysli nieco ako Mentos+Diet cola, samozrejme nie nieco v takom rozsahu (nebudem ich tam zalievat kolou ze ) Potreby na pokus by bolo vhodne keby boli dostat normalne kupit/mat v domacnosti. Pre predstavu dodam ze som prvak na strednej, takze nic zlozite, aj ked nebranim sa ak to budem vediet schopne vysvetlit.

Thanks
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
unkie
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.07.2007

PríspevokZaslal: Ut 19.01.10 0:08Odpovedať s citátomNávrat hore

zober tenisovu lopticku, urob do nej malu dierku, oskrab hlavicky z co najviac zapaliek a natlac to do toho tenisaku nech je fest plny, potom to uz len poriadne prelep. a hod o stenu

budes v telke
samorzejme do tenisaku mozes pridat napr. male klince a pod. ale to uz budes v base

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.12.2009
Vek: 18

PríspevokZaslal: Ut 19.01.10 11:14Odpovedať s citátomNávrat hore

nechapem... ked siru hodiš o stenu tak sa zapáli alebo čo?? blbosť.

p360t
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 30.05.2006

PríspevokZaslal: Ut 19.01.10 13:57Odpovedať s citátomNávrat hore

Z detských čias si pamätám, že síra + hypermangán (niečo proti pliesňam na nohách) + hlinník = pekná bomba. (tu je ďalšia sranda s hypermangánom: http://www.youtube.com/watch?v=kS7ekp_MGE4 http://www.youtube.com/watch?v=zT8kIB4X4io&feature=related )

Ale pre istotu by som skúsil niečo z tohto: http://chemistry.about.com/od/homeexperiments/Chemistry_Experiments_You_Can_Do_at_Home.htm

[quote="A. S. Tanenbaum"]The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.[/quote]
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
Dany
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.07.2009

PríspevokZaslal: Ut 19.01.10 14:19Odpovedať s citátomNávrat hore

ten hypermangán a peroxid zapôsobí určiťe...

Svolo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.02.2008

PríspevokZaslal: Ut 19.01.10 20:53Odpovedať s citátomNávrat hore

Alebo sóda bykarbóna s octom a troškou saponátu ako hasiaci prístroj...

MB:Asus P5K/EPU | CPU:Intel C2D E7200 + AC Freezer 7 PRO| VGA:Asus nVidia GeForce 9600 GT | HDD:640 GB Seagate | RAM:2x1GB 800MHz Kingston HyperX | mechanika:LG DVD(napalovanie) | Case:MIDI Colorsit 8040-LCD Display + 2x AC Fan 18dB-1500 RPM | zdroj:Fortron 400W | OS:Windows 7 ult 64bit | monitor:22" LCD ASUS VW225N DVI | myš: laser Logitexh RX1500 | phone:Nokia 5800xm
notebook: IBM Lenovo Thinkpad T61 + Apple Nano 4th 8GB green
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkype
Zaslať odpoveď